Ilie Nastase si Brigitte Sfat au gustat din scoicile lui Chef Scarlatescu! Cei doi au fost cuplul serii la inaugurarea unui salon de evenimente!
2017-10-13 17:26:29

Chef Catalin Scarlatescu a cucerit invitatii joi seara, la inaugurarea unui nou salon de evenimente situat in Pipera-Voluntari, Jubile Concept. A preparat delicioasa lui reteta de scoici care i-a incantat la prima degustare si pe celebrul Ilie Nastase, venit la eveniment la bratul sotiei sale, Brigitte Sfat. Cei doi soti au fost cuplul serii, fiind cea mai eleganta pereche de la inaugurarea celei mai noi locatii de petreceri si evenimente, cu o capacitate de peste 1000 de persoane, Jubile Concept. Simona Patruleasa, Lucian Mandruta si Elena Gheorghe s-au mai aflat printre invitati.

Elena Gheorghe – o mamica super sexy!

Proaspata mamica, artista se pregateste de botezul fetitei sale, care a implinit deja trei luni de cand a venit pe lume. Elena Gheorghe a optat sa faca petrecerea de botez in noua locatie Jubile Concept si a venit la inaugurarea salonului de evenimente intr-o salopeta de culoare gri, care i-a pus in evidenta silueta. Cantareata este o mamica super sexy si a profitat de ocazie ca se afla in locatia in care va face botezul peste o saptamana, pentru a mai degusta din preparatele pe care le va avea in meniul de la petrecere. S-a declarat incantata si a marturisit ca este pe ultima suta cu pregatirile.

Noua locatie – Jubile Concept este una dintre puținele săli de evenimente din București cu o capacitate de peste 1.000 de persoane într-o sală grandioasă, în varianta de open space, fără coloane sau stâlpi, cu un design elegant și funcțional. Pentru petrecerile de sfarsit de an, acum ai posibilitatea de a alege un meniu special, personalizat pentru fiecare companie in parte de Chef Catalin Scarlatescu.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa urmarim impreuna Chef CATALIN SCARLATESCU – Live Cooking Show @ JUBILE CONCEPT, apoi va astept cu impresii. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *