Hozier anunta urmatorul album - „Wasteland, Baby!" si lanseaza piesa „Almost (Sweet Music)"
2019-01-18 17:23:23

Hozier, renumitul artist premiat cu numeroase discuri de platina, anunta lansarea albumului „Wasteland, Baby!”, programata pentru prima zi a lunii martie.
In completarea acestei vesti, artistul lanseaza „Almost (Sweet Music)”, un material ce evoca umbre de optimism si vine la pachet cu o mare doza de speranta, care va risipi orice suferinta si regret din configuratia noastra emotionala.
Noul album al lui Hozier poate fi deja precomandat de aici: https://umusic.lnk.to/WasteleandBabyPR
„Wasteland, Baby!” reuneste toate piesele regasite pe EP-ul „Nina Cried Power”, material lansat in septembrie 2018, dar si aparitii ale legendarei Mavis Staples si un instrumental naucitor, adus la viata de catre Booker T. Jones.
Catalogata chiar de catre Barack Obama ca fiind una dintre piesele anului 2018, „Nina Cried Power” este melodia care va deschide noul album semnat Hozier.
„Sunt incantat sa imi anunt noul album, *Wasteland, Baby!*. Lucrez la acest material de mai bine de un an. Este o reala placere sa pot spune ca este gata sa il impart cu toata lumea. Vreau sa multumesc sincer fanilor si ascultatorilor ce m-au sustinut in perioada dintre lansari. Sa pornim la drum!”, declara Hozier.
„Movement”, cel mai recent single lansat de Hozier, este un alt element-cheie al albumului. In doar doua luni, piesa a reusit sa inregistreze peste 20 milioane de ascultari pe platformele digitale si sa devina unul dintre momentele preferate ale fanilor in cadrul spectacolelor live sustinute de Hozier.
„Wasteland, Baby!” are toate datele necesare pentru a continua succesul albumului „Hozier” (lansat in septembrie 2014) – material ce a strans 2,1 miliarde de stream-uri doar pe platforma Spotify si a fost vandut in 850.000 de copii peste tot in lume.
Tracklisting „Wasteland, Baby!”:
1 – Nina Cried Power (featuring Mavis Staples)
2 – Almost (Sweet Music)
3 – Movement
4 – No Plan
5 – Nobody
6 – To Noise Making (Sing)
7 – As It Was
8 – Shrike
9 – Talk Refined
10 – Be
11 – Dinner & Diatribes
12 – Would That I
13 – Sunlight
14 – Wasteland, Baby!

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *