Halsey lanseaza albumul "Manic"
2020-01-17 18:37:58

Halsey, artista care ne-a cucerit de-a lungul timpului cu piese ca “Without you”, “Bad at Love”, “Him & I”, ne surprinde acum cu cel de-al treilea album – “Manic”.

Materialul discografic aduce cu sine si o experienta wow – #ManicTheExperience, care va avea loc la Capitol Tower, si in care fanii vor avea sansa de a vedea cum a luat nastere albumul, fiind urmat de un concert live sustinut de Halsey.

“Manic” include recent lansata piesa “You Should Be Sad”, hiturile “Without You” si “Graveyard”, dar si colaborari neasteptate cu “Suga” din trupa BTS, Alanis Morissette si Dominic Fike.
Halsey va fi prezenta pe 25 ianuarie in emisiunea „Saturday Night Live”, in prima emisiune pe anul 2020. Adam Driver, pe care il stim din Star Wars: The Rise of Skywalker, va fi gazda emisiunii.

Din 2015, artista a strans peste 25 de miliarde de stream-uri la nivel international si a vandut peste 11 milioane de albume, a avut concerte pe 5 continente, a fost nominalizata la premiile GRAMMY si a aparut pe numeroase copertele a numeroase reviste, cum ar fi Rolling Stone, Cosmopolitan, Forbes, Billboard, si chiar Playboy.
Albumul sau de debut, BADLANDS, lansat in 2015, a fost premiat cu discul de platina in numai un an de la lansarea lui.

Succesul hitului „Without Me”, premiat de 6 ori cu discul de platina, a ajutat-o pe Halsey sa devina prima femeie cu cel putin trei piese in topul Billboard Hot 100 pentru 50 de saptamani fiecare. Cele doua piese care completeaza acest trio sunt „Eastside” in colaborare cu Benny Blanco si Khalid, premiat de 4 ori cu discul de platina, si colaborarea cu cei de la The Chainsmokers , piesa „Closer”.
Single-ul „Without me”, care a primit premiul Favorite Song Pop / Rock la American Music Awards, a fost clasata pe prima pozitie in topul Hot 100 pentru doua saptamani consecutive, la inceputul anului 2019, acesta fiind primul ei single solo care a ajunge pe primul loc in clasament. Acum, este piesa care a stat in top 10, clasamentul Billboard Hot 100, o perioada indelungata, Halsey devenind astfel singura artista din acest secol care reuseste aceasta performanta.
A fost primul artist care a ocupat locurile 1 si 2 ale topului Billboard Hot 100 pentru piese pop pe radio, simultan. De asemenea, in martie 2019, Halsey a devenit si primul artist in istorie care s-a inlocuit pe prima pozitie a acestui clasament, piesa „Without Me” a urcat pe locul 1, iar piesa „Eastside” a coborat pe pozitia a doua. „Without Me” este cea mai difuzata piesa in 2019, pe radiourile din Statele Unite.

Halsey continua sa-si depasasca barierele creative si isi extinde activitatea mai departe de muzica. In 2018, artista a facut debutul in cinematografie, ca voce pentru personajul Wonder Woman in animatia „Teen Titans GO!” si a aparut in filmul „A Star Is Born”, alaturi de Bradley Cooper si Lady Gaga.
Halsey este o activista convinsa si a sustinut numeroase cauze in care crede, vorbind public despre probleme ca drepturile femeii, tinerii fara dreputuri, problemele sanatatii mentala, cat si despre comunitatea LGBTQ. In 2018, GLAAD i-a acodat premiul pentru „Outsanding Music Artist”, iar in 2019 a catigat un premiu AMA, un premiu VMA, doua premii Teen Choice Awards si premiul Hal David Starlight, prezentat de Songwriters Hall of Fame.

Tracklisting:

1. “Ashley”
2. “Clementine”
3. “Graveyard”
4. “You Should Be Sad”
5. “Forever … (Is a Long Time)”
6. “Dominic’s Interlude” (with Dominic Fike)
7. “I Hate Everybody”
8. “3AM”
9. “Without Me”
10. “Finally // Beautiful Stranger”
11. “Alanis’ Interlude” (with Alanis Morissette)
12. “Killing Boys”
13. “Suga’s Interlude” (with Suga of BTS)
14. “More”
15. “Still Learning”
16. “929”

Asculta / Descarca albumul: https://umusic.lnk.to/HalseyManic, apoi te astept cu impresii. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *