Halsey a lansat o varianta noua pentru piesa "Without Me", alaturi de Juice WRLD
2019-01-09 16:30:11

Halsey, artista nominalizata la premiile Grammy si castigatoare a discului de platina de 2 ori cu piesa “Without Me”, sarbatoreste succesul lansand o varianta noua a piesei, alaturi de faimosul Juice WRLD.

Juice WRLD, artistul in varsta de numai 20 ani, a reusit sa devina cunoscut odata cu hit-ul sau, “All Girls Are The Same”, lansat in februarie 2018. La scurt timp, Juice a semnat un contract cu Interscope Records si in luna mai deja lansa piesa “Lucid Dreams”, cu care a urcat pe primele pozitii in topurile SoundCloud 50, Billboard 200 si Billboard 100. Pana in momentul de fata, Juice WRLD detine colaborari de succes cu artisti precum Benny Blanco, Halsey si Post Malone.

Albumul sau de debut, “Goodbye & Good Riddance”, a urcat pe locul 6 in topul Apple Music si a ramas peste 30 saptamani in topul Billboard 200. The New York Times l-a declarat pe Juice WRLD revelatia hip hop-ului in anul 2018.

Single-ul “Without Me” este prima piesa a lui Halsey care s-a clasat pe locul 1 in topul Billboard Hot 100, cu peste 700 milioane de streamuri in online. Rolling Stone a declarat despre piesa ca este “…nemaipomenita, iar prestatia lui Halsey este perfecta!”. Videoclipul oficial a strans peste 65 milioane de vizualizari si poate fi urmarit aici.

Piesa “Without Me” a fost lansata in colaborare cu Capitol Records si este primul material solo al lui Halsey, dupa succesul inregistrat cu albumul “hopeless fountain kingdom”- cand artista a cucerit publicul cu piesele “Now or Never” (2 discuri de platina) si “Bad at Love” (3 discuri de platina).

Anul 2018 a fost un an de pomina pentru Halsey, tinand cont de succesul inregistrat si de piesa “eastside”, realizata in colaborare cu Benny Blanco. Nu in ultimul rand, piesa “Him& I”, pe care o interpreteaza alaturi de iubitul sau, G-Eazy, a urcat pe prima pozitie in topul Billboard Pop Songs Airplay si Top 40 radio.

Povestea ascensiunii lui Halsey ai putea spune ca este inspirata din filme. Artista a inceput simplu, compunand piese si postandu-le pe contul sau de SoundCloud. Nu a durat mult pana cand ea a lansat si propriul sau album, “BADLANDS”, care ulterior a fost certificat cu discul de platina de catre RIAA, la numai un an de la lansare. De acolo a urmat o serie lunga de turnee si concerte sold-out, printre care se afla si vestitul sau concert de la Madison Square Garden, si prestatii de renume precum cea de la gala premiilor Nobel, din Norvegia.

Haideti sa ascultam impreuna piesa “Without Me”, in varianta alaturi de Juice WRLD, apoi va astept cu impresii. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *