Guilty, trio-ul Indie Rock din București, lansează cel de-al doilea single al anului ”All or nothing”.
2020-08-24 19:31:07

Putere și speranță, cu o notă unică, este ceea ce aduce GUILTY – spune trio-ul multinațional Rock.

”Într-o lume în care majoritatea vorbește despre durere și melancolie, încercăm să ne uităm cât mai mult la partea pozitivă a lucrurilor și spre puterea fiecăruia dintre noi de a schimba lumea în bine”, spune Ruben, atunci când explică inspirația din noua piesă a lui Guilty.

”All or nothing” surprinde starea de spirit cu ritmul său sincopat up-tempo, cu acordurile puternice clasice și cu mesajul motivațional adus de nimeni altul decât Dr. Martin Luther King. Nu este nevoie de mult pentru a vedea modul în care versurile ar putea rezona cu oricine simte greutatea acestor vremuri volatile.

”Trebuie să creăm o melodie care să aducă putere oamenilor, în momente de incertitudine” – spune GUILTY.

”All or nothing” este cel de-al doilea single din anul 2020 al trupei GUILTY. Ei își definesc stilul muzical ca fiind Rock Alternativ, cu un stil radio-friendly.

Chitaristul Renan Santos (Brazilia), bateristul Cristi Diaconu (România) și cântărețul basist Ruben Villanueva (Peru) s-au întâlnit în București (România) în anul 2019, au interpretat live și au scris melodii, reușind să îmbine cele două continente, aducând laolalta patrimoniul sud-american și cel european, cu dragostea unică de-a lungul vieții pentru muzica rock.

Păstrează GUILTY pe radarul tău.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *