GUILTY lanseaza cel de-al patrulea single si al doilea videoclip oficial, "Freeing my heart"
2020-12-03 18:46:57

GUILTY lanseaza cel de-al patrulea lor single si al doilea videoclip oficial, intitulat “Freeing my heart”. Piesa a fost compusa si inregistrata recent in Bucuresti, iar videoclipul a fost filmat intr-o zi de noiembrie, tot in apropierea Bucurestiului.

“Freeing my heart vorbește despre renuntarea la ego-urile noastre si despre eliberarea de validarile externe ce produc de obicei frustrare si durere in vietile noastre” – spune cantautorul Ruben.

In videoclip, trupa GUILTY apare cantand pe un pod magnific, a carui constructie a fost abandonata, inconjurat de o natura superba in salbaticia ei. “Am fost nevoiti sa ne distantam cat mai mult posibil de agitatia urbana pentru a reflecta mesajul eliberator al piesei” – spune GUILTY.

Piesa este foarte dinamica, puternic motivationala si are un ritm accentuat si dinamic ce se potrivește cu energia trupei.

GUILTY este o trupa de rock multinationala, relativ noua, cu o inclinatie perfectionista si inovatoare. Una dintre caracteristicile evidente ale trupei este flerul de a crea melodii ce se intiparesc usor in auzul si inima ascultatorilor, lasandu-i impresionati de emotia sincera transmisa in ele.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *