“Guilty” gaseste speranta in aceste vremuri dificile prin noua lor piesa inspirationala, “Walking On In Hope”

0
shares
Be First to Share ->
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon
+

Cu tot ceea ce se intampla in lume acum, “Walking On In Hope” este un titlu care ar putea rezona usor cu inimile oamenilor – spune noul trio Rock format recent.

“Reflectand despre propria noastra existenta si fragilitate realizam ca sunt foarte multe lucruri in viata pe care le tratam ca si cand ni s-ar cuveni, neglijandu-le” spune vocalistul trupei Guilty, Ruben, atunci cand explica inspiratia din spatele noi piese. Compusa in perioada actuala a raspandirii virusului, “Walking On In Hope” surprinde starea de spirit a oamenilor si nu iti ia foarte mult timp sa observi ca versurile rezoneaza cu sentimentele oricui, sub greutatea izolarii si a regulilor impuse. “Acum, cu tot ce se intampla in lume, avem suficient timp pentru a face un pas inapoi si a contempla evenimentele trecute, viata prezenta, sperantele viitoare…totul”. Guilty ne spune: “Walking On In Hope” vorbeste, prin urmare, despre unitatea umana, optimism si despre importanta de a fi increzatori in faptul ca vremurile dificile vor trece, atat timp cat mergem inainte”.

Cu aranjamentele sale bine pregatite, in care vocea lui Ruben nu paraseste niciodata lumina reflectoarelor, “Walking On In Hope” ar putea fi interpretat cu usurinta alaturi de un cor.

“Walking On In Hope” este prima piesa a Guilty din 2020. Pentru acest an, trupa intentioneaza sa aiba o serie consecutiva de single-uri. Guilty isi defineste stilul muzical ca Rock Alternativ, cu un stil radio-friendly.

Chitaristul Renan Santos (Brazilia), bateristul Cristi Diaconu (Romania) si autorul vocalist basist Ruben Villanueva (Peru) s-au cunoscut anul trecut in Bucuresti si canta live de atunci. Au imbinat cele mai bune parti ale celor doua continente, impletind mostenirea sud-americana si cea europeana cu dragostea lor de-o viata pentru muzica rock, cu scopul de a crea piese atragatoare, care impresioneaza ascultatorul prin profunzimea versurilor.

Pareri?

Comentarii