Grasu XXL x Guess Who lanseaza videoclipul piesei "Doamne Ajuta"
2018-09-04 14:50:32

Dacă săptămâna trecută am ascultat “Pentru un Gram de Atenție”, prima piesă lansată de pe albumul “În Labirint”, astăzi, Okapi Sound și Universal Music România prezintă primul videoclip de pe albumul Grasu XXL x Guess Who.

“Doamne Ajută!” a fost filmat pe parcursul unei singure zile, în regia lui Ionuț Trandafir, regizor care nu este la prima colaborare cu Grasu XXL și Guess Who. Filmările s-au defășurat în județul Giurgiu, într-o biserică părăsită și, pentru cadrele de final, în Buftea, lângă București.

Piesa a fost produsă de Grasu XXL, Paul Iorga și George Hora (producție adițională) și conține fragmente din piesa “My Roots” a lui Chriss Casper. De mixaj și masterizare s-a ocupat Grasu XXL @ Okapi Sound Studio.

Pe 12 septembrie, cei doi artiști vor lansa primul album în colaborare, un material care conține 12 piese. La exact o lună după lansare (pe 12 octombrie), Grasu XXL și Guess Who te invită la concertul de lansare “În Labirint” de la Arenele Romane din București (detalii aici).

Totodată, ai ocazia să câștigi o zi la Okapi Sound Studio, unde îi vei cunoaște pe Grasu XXL x Guess Who și vei asculta albumul înaintea tuturor. Intră pe www.inlabirint.ro pentru detalii.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *