Global Records, 6 piese din 10 în top MediaForest din România
2017-08-10 18:59:01

Casa de discuri Global Records se poate mândri cu 6 piese din 10 în top MediaForest.

Astfel că pe locul 1 se află Carla’s Dreams cu piesa “Până la sânge”, urmați de Delia cu Macanache “Rămâi cu bine”, cu peste 24 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Delia este în top și cu colaborarea cu The Motans pentru piesa “Weekend” care a făcut de curând 20 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Pe locul 8, este cel mai recent single al INNEI feat. Erik, “Ruleta” cu peste 50 de milioane de vizualizări pe YouTube în doar 50 de zile de la lansare, piesă care este pe locul 89 pe Shazam în întreaga lume.

Pe locul 9, este ANTONIA și single-ul “Iubirea mea”, de asemenea, cu aproape 20 de milioane de vizualizări pe YouTube, iar pe locul 10, Vanotek și Eneli cu “Tell Me Who”, piesă care se află pe locul 1 în Rusia în top 100.

Global Records, casă de discuri și agenție de influencers, reprezintă artiști de top precum INNA, Antonia, Carla’s Dreams, Lariss, Nicoleta Nucă, GJAN, Karmen, Lucia, Mira, Lori Ciobotaru, Yanka, Vanotek și influenceri de referință precum Alina Ceușan, Carmen Grebenișan, Laura Mușuroaea, Codin Maticiuc, BRomania, Flick, Mircea Bravo, Ilie, Maximilian, Laura Giurcanu, Selly și mulți alții.

Vouă care piesă vă place cel mai mult?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *