Giulia lanseaza single-ul “Ochii tai”!
2016-03-11 20:02:34

Timp de o saptamana, Giulia si-a inchis retelele de socializare si a renuntat la orice tip de  comunicare cu fanii sai. Decizia ei insa a fost luata tocmai pentru a-i surprinde pe acestia  cu vesti muzicale proaspete, dar si pentru ca a pregatit, alaturi de echipa ei, un  amplu proces de rebranding! In tot acest proces este inclus si faptul ca Giulia este cel mai recent artist MediaProMusic / Universal Music Romania, astfel ca artista are o noua echipa alaturi de care va pregati multe surprize fanilor ei.  

Astfel, in aceasta primavara Giulia anunta lansarea noului ei single si videoclip – „Ochii Tai“, un remake al  unei piese celebre a artistei Elena Carstea, pe care Giulia adora sa o asculte de mic copil. 

Piesa a fost produsa in studiourile HaHaHa Production de Serban Cazan si Feli Donose.
“Am fost foarte fericita cand am aflat ca Feli si Serban s-au gandit ca pe piesa pe care o scrisesera se potriveste perfect refrenul unei melodii de care eu sunt extrem de atasata, “Daca ochii tai..” a Elenei Carstea.”, povesteste Giulia.

“Trec prin cea mai frumoasa si creativa perioada din viata mea si simt ca acum e momentul sa impart tot ceea ce simt cu cei care imi asculta muzica. “Ochii tai” e o piesa de care sunt profund legata mai ales emotional. Sunt foarte  recunoscatoare lui Feli Donose si Serban Cazan pentru ca mi-au oferit ocazia sa cant aceasta melodie. Sunt fericita  sa cant refrenul unei piese atat de iubite si sunt coplesita de increderea pe care mi-a acordat-o o artista pe care o admir, Elena Carstea.”, declara Giulia emotionata. 

Videoclipul noii piese este unul de imagine, cu un puternic touch glamouros si influente  specifice anilor ’90, cu o regie semnata de Bogdan Daragiu. Totodata, pentru a marca  unul dintre noile elemente ale rebranduirii imaginii sale, in videoclip apar atat  dansatoarele Giuliei, cat si trupa cu care artista va urca de azi inainte pe scena la toate concertele. 

Noua imagine a Giuliei este fresh, sexy, misterioasa, dar puternica si cu o atitudine care aproape dezarmeaza. Pentru videoclip, echipa care s-a ocupat de imaginea artistei a fost formata din stilistul Catalin Valean, make-up artistul Andra Manea si  hairstilistul Florin Noje.

Asadar, haideti sa urmarim impreuna videoclipul noului single al indragitei Giulia, “Ochii tai”, dupa care va astept cu parerile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *