Geo Da Silva & Sean Norvis lanseaza un nou remix international!

0
shares
Be First to Share ->
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon
+

Cei doi artisti pregatesc publicului o multime de surprize in aceasta perioada, una dintre ele dezvaluind-o chiar azi: remixul piesei “Tracking Treasure Down”, ce apartine artistilor internationali Gabriel & Dresden.

Piesa originala a fost lansata in 2007 si a fost No.1 in America U.S. Hot Dance Club Play, iar in Europa piesa a fost sustinuta de Tiesto, Armin Van Buuren, Ferry Corsten fiind semnata Armada Music.

Dupa ce i-au intalnit la conferinta de la Amsterdam Dance Event 2015 ( ADE ), Sean Norvis & Geo Da Silva, din pasiune pentru piesa originala, au decis sa lanseze o noua varianta a piesei, cu un sound fresh, ce se potriveste perfect anului 2016.

Recent, Geo Da Silva & Sean Norvis au lansat piesa cu versuri in limba romana, “Noaptea-i nebuna”, la peste 7 ani de cand Geo a lansat hiturile “Stai”, “Doar tu si eu”, “Romania danseaza”.

Prezent in spatele pupitrului de mix pe scenele muzicale de aproape un deceniu, artistul originar din Timisoara a surprins de multe ori si prin energia pe care o transmite in calitate de MC. Geo Da Silva a deschis portile entertainmentul european odata cu lansarea single-ului “I’ll Do You Like A Truck”, pe care l-a transformat treptat intr-un brand de entertainment international. Recent, acesta a lansat single-ul si videoclipul “I Love You, Baby”.

Sean Norvis este un producator de deep-house, tech si balearic house, originar din Timisoara. A lansat numeroase proiecte si colaborari, dintre care mentionam “Ibiza Feelings”, “Beautiful love” (feat. Seepryan & Justine Berg) si “The Way I Feel” (albumul de debut), pe care exista trackuri in colaborare cu Geo Da Silva, Irina Florea, Madelin Zero (vocalista ATB) si multi altii.

Va invit cu mare drag sa ascultam remixul piesei “Tracking Treasure Down”, realizat de catre Geo Da Silva & Sean Norvis, dupa care va astept cu impresii. Enjoy!

Comentarii