Geo Da Silva lanseaza „What a Feeling”, alaturi de LocoDJ feat. Fizo Faouez

0
shares
Be First to Share ->
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon
+

„What a Feeling” este titlul celui mai recent single lansat si produs de Geo Da Silva impreuna cu LocoDJ si DJ Fizo Faouez. Piesa este un amestec fresh de pop contemporan si reggaeton plin de influente moombahton, cu un sound super energic. Versurile sunt compuse de DJ impreuna cu Oana Vincu, iar muzica este semnata de Geo Da Silva, Faouez Laamouri si Florin Chiteala.

„Este o piesa proaspata si expresiva care cu siguranta va aduce publicul pe ringul de dans. LocoDJ si DJ Fizo Faouez sunt doi artisti pe care ii respect si ma bucur ca am putut colabora cu ei, pentru aceasta piesa”, marturiseste Geo Da Silva. „Am fost incantat sa lucrez la acest proiect, pe care il vad ca o continuare a pieselor «Symphony» si «Eternal Love» lansate impreuna cu Geo Da Silva”, adauga LocoDJ.

Piesa este insotita de un videoclip dinamic realizat chiar de Geo Da Silva si LocoDJ, in colaborare cu DsPro Studio Timisoara.

Geo Da Silva este unul dintre cei mai cunoscuti DJ si MC din Romania. Cu o cariera de peste 20 de ani, artistul a cucerit topurile nationale si internationale in anul 2008, odata cu lansarea single-ului „I’ll Do You Like A Truck”. Au urmat multe alte piese care au avut succes national si international precum „Makosa”, „Booma Yee”, „Hey Mr Dj Get Up”, „Morena” sau „Awela Hey”.

Pareri?

Comentarii