Gabriel Dumitru sarbatorit la Fuego in emisiune, “Drag de Romania mea”
2019-11-19 02:03:00

Indragitul solist de muzica populara. dar si dance a fost sarbatorit si premiat de Paul Surugiu Fuego la emisiunea de la TVR 2.

Astfel ca interpretul Gabriel Dumitru a fost premiat de indragitul interpret, iar emisiunea s-a vazut deja duminica, pe 17 noiembrie.

„Duminica la prânz, de la ora 15.00, veți avea parte de o ediție plină de energie, de bucurie și de exemplele unor tineri care-au muncit și au luptat pentru locul în care au ajuns azi. Unul dintre aceștia este munteanul Gabriel Dumitru, tânăr ambițios, talentat, determinat și muncitor. Perseverent, Gabriel a demonstrat că poate și că folclorul este o comoară pe care o poate duce, cu frumusețe, mai departe. Cântecele sale au mesaje speciale, iar munca asidua din acești ani i-a asigurat un loc fruntaș în rândul iubitorilor de muzică populară. Gabriel cântă cu ușurință și alte genuri muzicale, iar mâine ne va aduce daruri unice, singur și alături de colegii și prietenii săi!”, au scris cei de la emisiunea de pe TVR 2.

De curand, interpretul nu numai ca a-a indragostit mai mult ca niciodata, insa a lansat si un nou videoclip la piesa „Asculta-ma inimioara”. In plus, probabil ca interpretul Gabriel Dumitru are planuri legate de o posibila colaborare muzicala caci in ultima vreme este tot mai des vazut in preajma solistei Maria Beatrice Bandoiu, o voce aparte cu care Gabriel Dumitru a mai colaborat si in trecut. Posibil ca prietenia lor sa nasca si alte surprize muzicale.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *