FRANQUES, BLERO si JD lanseaza 'Out Of My Head'
2017-06-23 15:31:03

Out Of My Head reprezinta o noua colaborare internationala, la initiativa Box Records Switzerland si One Entertainment Kosovo.

FRANQUES, cunoscut pentru single-uri alaturi de Tuna, Fatman Scoop, Mario Winans si Max C, dar si remixuri oficiale pentru artisti romani internationali precum INNA si Alexandra Stan, face echipa cu Blero, unul dintre cei mai populari artisti din Kosovo, si tanarul JD pentru single-ul “Out Of My Head”.

Cu o cariera de peste 15 ani, BLERO este unul dintre cei mai apreciati artisti din Kosovo, fiind premiat atat de industria muzicala locala, cat si cea albaneza.

Echipa de productie din spatele “Out Of My Head” este completata de Bogdan Ioan si Paul Daniel, unul dintre putinii “magicieni” din umbra ai muzicii romanesti.

Rezultatul final este o piesa dinamica, perfecta pentru playlisturile de vara si care, contrar titlului, o sa iti ramana in cap mult timp 🙂

Clipul a fost filmat in Kosovo de echipa cunoscutului regizor Daniel Joveski.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa urmarim impreuna videoclipul piesei “Out Of My Head”, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *