FOTO / Celia, declaratie EMOTIONANTA pentru sot: "Te-am ales..." - IMAGINEA cu ei doi sarutandu-se face senzatie pe net!
2017-09-03 13:58:00

Celia este in culmea fericirii, deoarece sotul ei, Ardeli Ancuta a implinit ieri (nr. 31 august) o frumoasa varsta. Cum acest motiv este unul de sarbatoare, artista i-a pregatit multe surprize sotului ei.

Este mare petrecere in casa Celiei, deoarece stalpul familiei, Ardeli Ancuta isi sarbatoreste onomastica. Cum intr-o asemenea zi, sarbatoritul este in centrul atentiei si primeste cele mai sincere urari, dar si cele mai speciale cadouri, Celia a vrut sa-si emotioneze pana la lacrimi sotul cu un gest cu totul si cu totul special.

Mai exact, Celia i-a facut o declaratie de dragoste pe Facebook sotului ei, dar a publicat si o poza cu ei doi sarutandu-se romantic si plini de iubire. Cuvintele artistei pentru partenerul ei i-au emotionat teribil pana si pe prietenii virtuali ai acesteia.

“Azi (nr. 31 August), e despre barbatul pe care l-am ales pentru a-mi petrece intreaga viata! La multi ani, iubire!”, a scris Celia pe reteaua de socializare.

Celia si Ardeli au o frumoasa poveste de dragoste de 5 ani, sunt casatoriti de 4 ani, si au impreuna un baietel superb, pe nume Angelo. Frumoasa artisa, care s-a intors de curand din Australia in tara sa natala, alaturi de sot si copil, s-a pus pus pe treaba si promite o revenire spectaculoasa. Deja a filmat un videoclip explozibil, alaturi de un artist talentat pe nume Karym. Piesa se numeste “La doua capete”, filmarile clipului au avut loc la Colibita / Bistrita Nasaud, in inima muntilor, iar marea lansare va avea loc miercuri, 6 septembrie in cadrul unui eveniment.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa-mi spuneti impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *