Follow – Piesa cu potential de hit al verii !

0
shares
Be First to Share ->
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon
+

Ce au in comun Jador, Inna, Nane si Lino cu artistul Dael Damsa? Pe langa pasiunea pentru muzica, interpretii au ca si element comun colaborarea pe plan artistic cu frumoasele modele care apar in cel mai recent proiect muzical “Follow”, semnat Dael Damsa.

Dezinvolte si pline de senzualitate, in videoclipul “Follow” ele se lasa surprinse in cadre atragatoare, unduindu-se pe ritmurile de vara ale piesei proaspat lansate.

“Follow” este o piesa radio friendly, cu un sound fresh, colorat, perfecta pentru zilele calduroase de afara.

“Ideea piesei a plecat din experientele mele in care cunosteam fete pe social media, se crea o conexiune intre noi vorbind si trimitandu-ne poze prin diverse aplicatii saptamani intregi. Astfel, dorinta de a ne vedea in realitate crestea cu fiecare mesaj trimis, insa totul incepe cu un Follow”, a declarat artistul.

In epoca digitala in care toti suntem dependenti de social media, imaginile videoclipului surprind o poveste de flirt care se muta din mediul online in offline, cu elemente de animatii si ghitch-uri comice.

Subiectul videoclipului se petrece intr-o atmosfera relaxata “chill & have fun” cu accente de summerish vibes, focusat pe socializarea dintre artist si cele 3 modele, cu comic de situatii dar si note senzuale, insa fara a cadea intr-o extrema vulgara.

Videoclipul la fel ca si celelalte proiecte The One Records poarta semnatura echipei talentate de la Mau Creative.

Pe langa cariera de artist, Dael Damsa este si un talentat producator & songwriter, colaborand pana in prezent cu artisti precum: Andra si Voltaj, Cleopatra Stratan, Otilia, Celia, Faydee, Nadir etc.

Pareri?

Comentarii