Florin Raduta lanseaza single-ul “Cheama-ma”
2017-06-12 19:10:21

Dupa lansarea piesei de debut, “Ma minti pe fata”, Florin Raduta, castigatorul X Factor 2015, revine cu piesa “Cheama-ma”, un single despre iubire si sansele pe care fiecare dintre noi le oferim, pentru a salva o relatie.

“Mi-am dorit mult sa ma implic total in acest proiect. Am cautat foarte mult o piesa si a fost destul de greu sa gasesc un proiect pe care publicul meu il merita, asa cum este acesta. Am primit mai multe propuneri, insa erau piese care nu ma reprezentau ca artist. Am cautat un compozitor care sa nu incerce sa ma transforme intr-un produs sau sa schimbe ceea ce sunt, astfel am luat legatura cu Andrei Prodan, cu care m-am inteles foarte bine si care a reusit sa puna personalitatea mea artistica in valoare.”, declara Florin Raduta.

Piesa a fost produsa si compusa in studioul The Farmers, de catre Andrei Prodan si Claudiu Ursache.

“Mi-a placut foarte mult ca este o tema universala in care se poate regasi oricine, fie ca este vorba de iubita sau iubit, parinti, prieteni, familie sau de persoanele de care iti este dor. ‘Cheama-ma’ este o balada foarte puternica, cu un mesaj bun. Este genul de piesa care iti transmite emotii si care iti face pielea de gaina atunci cand o asculti. Cu siguranta, urmeaza videoclipul piesei si sper sa reusim cat mai multe intalniri cu #Oamenii, in perioada urmatoare. Mai multe detalii, puteti gasiti pe pagina mea de Facebook: www.facebook.com/FlorinRadutaOfficial/ “, adauga Florin.

Florin Raduta, un artist autodidact, este exemplul perfect pentru cei care vor sa isi urmeze visurile. Dupa multe participari la concursuri, Florin Raduta este desemnat in 2015 marele castigator al celei de-a cincea editie X Factor Romania, iar prestatia extraordinara din auditii pentru piesa “It’s A Man’s World” cucereste publicul, dar si juriul, care a exclamat: ”Bai, esti nebun? Esti nebun? M-ai facut KO, sunt la podea. Cand ai inceput sa canti, m-a izbit un tren in cap, asa ai fost” (Stefan Banica).
 “M-ai socat” (Delia), “Am intalnit si ascultat multi cantareti, dar tu ai cea mai buna voce din Romania” (Horia Brenciu).

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa ascultam impreuna piesa “Cheama-ma”, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *