Florence + the Machine lanseaza single-ul “Big God”
2018-06-21 17:48:01

Florence + the Machine lanseaza astazi videoclipul pentru noua piesa “Big God”, extrasa de pe mult asteptatul album “High As Hope”. Materialul discografic urmeaza sa fie lansat pe 29 Iunie 2018, alaturi de Virgin EMI Records.

Coregrafia pentru videoclipul piesei “Big God” a fost realizata de Akram Khan impreuna cu Florence si regia ii apartine lui Autumn De Wilde.

Intrebata despre inspriatia din spatele piesei “Big God”, Florence a declarat urmatoarele: “Piesa “Big God” descrie sentimentul din spatele situatiei in care cineva nu iti raspunde la mesaj, acest fenomen modern denumit “ghosting”- un cuvant pe care il iubesc dar un sentiment absolut oribil. Dupa ce am incercat sa explic cuiva acest fenomen, am primit in schimb sfatul “you need a big god”, ca si cand as fi avut nevoie de un ajutor supranatural. Probabil ceva mai mult decat un simplu mesaj in raspuns.
A fost dintotdeauna o piesa cu o exprimare mai mult fizica in imaginatia mea, vedeam o coregrafie inca din momentul in care scriam piesa. Astfel, ideea de a lucra impreuna cu Akram Khan pentru partea de coregrafie a venit natural si este o onoare pentru mine sa fi lucrat cu el. Autumn de Wilde, de asemenea, a inteles perfect ce imi doresc sa exprime videoclipul: acea maretie a dorintei care se afla intr-un vid; acel moment cand esti singur cu furia si intrebarea. Si acesta este de fapt adevarul, simti o furie fata de tine in acele momente, nu fata de “fantoma”.”

Piesa “Big God” va fi inclusa pe urmatorul album semnat Florence + the Machine, “High As Hope”, care deja se pare ca va marca un moment definitoriu in cariera artistei. Pana in momentul de fata Florence a mai lansat piesele “A Sky Full Of Song” si “Hunger”, ambele parte de pe viitorul album.

Florence a inceput sa lucreze la noul album (primul pe care l-a si co-produs, in mod oficial) pe vremea cand se afla in Londra si mergea zilnic la studioul din Peckham. Acolo Florence a pus bazele albumului pe care, ulterior, l-a dezvoltat in Los Angeles impreuna cu prietena si co-producatorul ei, Emile Haynie. Mixajul albumului a fost realizat in New York, unde artista spune ca a fost influentata de panorama orasului si sentimentul pe care il ofera, in antiteza cu tot haosul din lume. Acest aspect a influentat-o in alegerea tonului albumului si a titlului.

Rezultatul final? Albumul “High As Hope” reda sunetul unui artist care nu a fost niciodata mai sigur de cine este.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *