Finaliștii de la „Magic In 5" au filmat primele lor videoclipuri alături de ADDA, Alex Velea și Vanotek
2020-02-16 16:21:55

După aproape o săptămână de foc, apar și rezultatele de la „Magic In 5″, primul show de creație muzicală din România, care se desfășoară în online.

ADDA, Alex Velea și Vanotek, cei trei lideri de echipă din cadrul proiectului, au lucrat intens alături de concurenții lor pentru realizarea primelor piese pentru aceștia.

Pentru Maria, ADDA a compus „Pe ascuns”, pentru Denis, Alex Velea a compus single-ul „Vibe diferit”, iar pentru Stephen, Vanotek a lucrat la „Is This Love”. Pentru filmările clipului, cele trei echipe au avut timp o singură zi. Câștigătorul primei ediții „Magic In 5″ pleacă artist complet: cu piesă proprie și videoclip, plus un premiu în valoare de 5000 euro și posibilitatea încheierii unui contract cu Cat Music.

Deși aflat abia la prima ediție, „Magic In 5″ se diferențiază de celelalte talent show-uri de pe TV prin faptul că nu e doar un concurs de voci.

Show-ul este rezultatul unei idei dezvoltate de Andrei Șovan și ADDA, care, împreună cu Cătălin Rizea, soțul și managerul ADDEI, au pus la cale acest talent show muzical în parteneriat cu Cat Music.

Încântați de proiect, Vanotek și Alex Velea au spus imediat „DA” la propunerea de a deveni lideri de echipă alături de ADDA.

Piesa câștigătoare va fi aleasă prin votul publicului. Cei care vor să-și susțină favoritul, o pot face prin like, share și comment la piesă pe canalul de YouTube Cat Music.

Păreri?

https://www.youtube.com/watch?v=ISjO4occiAA&feature=youtu.be

https://www.youtube.com/watch?v=pKoioMRUAgs&feature=youtu.be

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *