Fifth Harmony este "Favorite Group" la premiile "People's Choice Awards" 2016
2016-01-08 16:31:26

Inceputul anului 2016 le-a surprins pe cele 5 fete din Fifth Harmony cu primul lor premiu “People’s Choice Award”, incununarea imensului lor succes din 2015, pentru care au fost votate in numar foarte mare de catre fani din toata lumea.

Ally, Normani, Lauren, Camila si Dinah au inceput deja sa lucreze la noul lor album, care va fi lansat anul acesta, alaturi de Syco/Epic Records.

Anul 2015 a insemnat pentru Fifth Harmony hitul “Worth it”, cu sute de milioane de vizualizari pe YouTube si primele pozitii in topurile muzicale din mai multe tari, albumul “Reflection”, care a debutat pe locul 5 in topul Billboard 200, dar si alte doua single-uri, hiturile “BO$$” si “Sledgehammer”, care au primit Discul De Platina.

Single-ul “Worth it”, colaborarea cu Kid Ink, s-a vandut in peste 3 milioane de unitati la nivel mondial si a ajuns pe pozitia a 12-a in Billboard Hot 100. Mai mult, a primit si el Discul de Platina si a ocupat a 7-a pozitie in topul celor mai bine vandute piese din 2015. Succesul obtinut in 2015 a fost rasplatit cu primii la Billboard Women In Music, cu “Group of the Year”, la MTV VMAs, MTV EMAs, Teen Choice Awards, Kid Choice Awards, YouTube Music Awards.

Fifth Harmony este favorita voastra trupa? Sunteti de acord cu premiul pe care l-au primit cele 5 fete frumoase? Il meritau, nu-i asa?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *