Este oficial, Manuel Riva, cel mai bun DJ din Romania! Premiul a fost decernat la gala Media Music Awards!
2017-10-07 02:12:28

La Media Music Awards 2017 din Bucuresti, gala in cadrul careia sunt premiati cei mai iubiti artsiti din Romania, dar si cele mai difuzate piese ale anului trecut, Dj-ul roman, Manuel Riva a fost desemnat CEL MAI BUN DJ.

Piesa, cea care a ajuns pe cele mai inalte pozitii in topul Media Forest, top ce masoara difuzarile radio si tv in Romania, i-a asigurat si recunoasterea internationala. Astfel Dj-ul de origine Romana, a ajuns in celebrul top Billboard, piesa lui fiind in top 20 Club Chart.

Manuel Riva, producator si DJ, si-a lansat proiectul acum doi ani, timp in care a lansat peste 14 remixuri si14 piese. Single-urile lui au fost incluse in seturile multor DJ de renume international: Tiesto, Robin Schultz sau Sander Van Doorn, fiind doar cativa dintre cei ce au dat play pieselor lui. In clasamentele Shazam, Manuel Riva a fost pe primul loc in tari precum: Bulgaria, Cipru, Romania, Moldova, Lituania sau Armenia si in top 10 in Grecia si Turcia.

Proiectul, lansat initial pe platforma SoundCloud.com, a prins rapid aripi, romanul adunand cifre impresionate: peste 40 de milioane de playuri pe youtube, peste 4,2 miliaone de streamuri si 1,4 milioane playuri pe soundcloud.

Manuel Riva, a fost prezent in cei doi ani, la toate festivalurile de profil din Romania, el fiind DJ-ul care a deschis in acesta an UNTOLD si tot in acest an el a fost prezent la cel mai mare festival de muzica electronica din Republica Moldova.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa-mi spuneti impresiile voastre. Merita acest premiu?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *