Ema Stoican - E razboi (lyric video, artist nou)
2015-06-04 18:13:15

ema stoican

O noua artista paseste, astazi, pe scena showbiz-ului romanesc cu piesa “E razboi”. Adolescenta se numeste Ema Stoican, are 17 ani si este eleva a liceului “Dinu Lipatti”.

“Asteptam acest moment de foarte mult timp si eram foarte entuziasmata si nerabdatoare sa vina aceasta zi. “E razboi” este prima piesa pe care o lansez si sper sa urmeze multe altele. Imi doresc sa am o cariera lunga si frumoasa in domeniul muzicii, mai ales ca este visul meu inca de cand eram mica. Am ales aceasta piesa pentru ca refrenul mi-a atras foarte tare atentia. Chiar daca mesajul ei nu este unul vesel, mie imi transmite o energie pozitiv”, ne-a declarat Ema Stoican.

Ema are 17 ani si este eleva in clasa a XI-a la Colegiul National de Arte “Dinu Lipatti” unde studiaza violoncelul, ca instrument principal, si pianul ca instrument secundar.

“De cand eram mica imi placea sa cant iar parintii mei au sesizat acest lucru , motiv pentru care s-au gandit sa ma inscrie la “Dinu Lipatti” si pentru aceasta decizie le multumesc in fiecare zi. Totusi, daca ar fi sa aleg intre aceste 2 instrumente (violoncel si pian) si cantatul vocal, cu siguranta ca as alege cantatul cu vocea”, a adaugat artista.

Va las sa ascultati single-ul “E razboi”, piesa cu care Ema Stoican vrea sa paseasca pe scena showbizz-ului romanesc si sa cucereasca publicul! Ii uram bun venit si mult succes in cariera!

1 Comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *