Elianne lanseaza prima sa piesa solo: „Dor nebun"
2019-01-21 22:38:59

Dupa ce a lansat alaturi de Connect-R „Ma bate inima” si „Vrajitori”, Elianne lanseaza prima sa piesa solo: „Dor nebun”. Versurile sunt scrise de catre artista impreuna cu Theea Miculescu, iar muzica este compusa de catre Niculae Robert, Tudor Fornea, DJ Sava, Gabriel Baisan si Stan Nicolae in studiourile Tuan Records. Single-ul este insotit de un clip inedit, in regia lui Dan Petcan, care o surprinde pe Elianne in mai multe ipostaze: furioasa, sexy si eleganta intr-un decor asemanator ospiciului.

este o piesa de care m-am indragostit din prima secunda, o piesa pe care am simtit-o ca fiind personala, in care uitarea si dorul dau o ultima lupta. Filmarile clipului au durat 24 de ore, pline de emotie si entuziasm, dar si foarte multa inspiratie din partea regizorului Dan Petcan. Sunt sigura ca piesa si clipul va vor atrage atentia si ca va veti indragosti si voi, la fel ca mine”, declara Elianne.

Fosta concurenta a show-ului TV Vocea Romaniei in echipa Loredanei, Elianne (Ana Maria Alexie), si-a gasit inspiratie in muzica inca de mica. La finalul lui 2017, producatorul si artistul Tuan a colaborat cu frumoasa Elianne pentru single-ul si clipul “Ce mi-ai facut!?”. In iunie 2018, artista a lansat alaturi de Connect-R „Ma bate inima”, o piesa pop cu influente reggae ce imbina versurile jucause cu imaginile clipului. Apoi, cateva luni mai tarziu, cei doi colaboreaza din nou pentru „Vrajitori”, single ce a adunat deja peste 5,7 milioane de vizualizari pe YouTube si s-a mentinut o perioada in topul celor mai populare clipuri de pe YouTube.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *