El este artistul care il astepta nerabdator pe Mos Craciun! Il recunoasteti? Primea numai papuci de sarbatori!
2015-12-19 13:38:24

De mic era chipes si ii placea sa se afirme, era in centrul atentiei la serbarile de la gradinita si toata lumea il iubea. A crescut si a avut succes maxim cu transformarile la “Te cunosc de undeva”! Am aflat si de unde i se trage, dar si cum era Craciunul pentru el in copilarie si ce cadouri primea frecvent! Recent a lansat si un super colind, alaturi de Anda Adam, Lora si What’s Up ! Este voba de Geørge (ex-Jorge)! Iata-l cum arata cand era mic! L-ai fi recunoscut?

“Imi amintesc ca atunci cand eram copil, primeam aproape in fiecare an de Craciun manusi, papuci si spraiuri, masinute mai putin. Acum ma bucur cand primesc cate o pereche de papuci de la mama, dar atunci ma cam saturasem:)))!”, isi aminteste Geørge. Cat despre serbarile de la scoala, artistul spune ca de atunci a inceput seria transformarilor pe care le-a continuat mai tarziu in cadrul show-ului “Te cunosc de undeva” de la Antena 1.

“La serbari eram activ. Prima mea transformare a fost in Craiasa zapezii. Era in anul ’88, cand aveam 6 ani. Mi-au pus pe cap o caciula de blana alba de-a mamei mele si mi-a purtat norocJ!”, a mai completat Geørge.

Mai jos va las sa urmariti clipul piesei de Craciun lansata de Geørge, Anda Adam, Lora si What’s Up, “Mosu’ e roman”, dupa care va invit sa aruncati o privire pe interviul de sarbatori cu Geørge aici. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *