Ed Sheeran doboara recorduri muzicale!
2017-01-13 18:33:23

“Shape Of You” a adunat peste 7,9 milioane de streamuri in Spotify intr-o singura zi, doborand astfel recordul detinut anterior de piesa “Hello” de la Adele.

Bucurandu-se de succesul celor doua single-uri lansate simultan, “Shape Of You” si “Castle On The Hill”, superstarul international Ed Sheeran a facut publica data lansarii urmatorului album, intitulat “÷” (Divide).

Titlul albumului continua tema simbolurilor matematice, iar materialul este disponibil deja pentru pre-comanda pe http://www.edsheeran.com/splash/6thjan?ref=.

Ed a declarat ca aceasta saptamana a fost extraordinara pentru el: “Reactia fanilor si felul in care au primit aceste doua single-uri este mai mult decat surprinzatoare si fantastica. Acest album si-a castigat un loc foarte special in sufletul meu, si eu cred cu tarie ca este cea mai buna lucrare a mea pana acum. Am fost nerabdator sa ma reintorc pe scena cu ceva proaspat si astept cu nerabdare data de 3 martie.”

Albumul “÷ ” este al treilea album de studio al artistului si se anunta a fi una dintre cele mai importante lansari ale anului 2017.

Experientele personale il inspira pe Ed, tanarul de doar 25 de ani din Suffolk, astfel ca muzica se transforma intr-un un ghid prin care fanii il pot descoperi.

Albumul este o colectie de balade emotionante si frumos orchestrate, presarate cu elemente de hip hop, secvente de chitara alaturate pop-ului inovativ si plin de energie.

Pe acest album fanii vor avea ocazia sa se bucure de tehnica speciala de chitara pentru care este Ed cunoscut, de versurile lirice si profunde, de o paleta muzicala originala dar si sinceritatea introspectiva cu care artistul a cucerit publicul inca de la primele lansari.

Titlul albumului vine ca o completare pentru albumele lansate anterior: “x” (care se pronunta “multiply”) din 2014 si “+” (“plus”) din 2011, iar de conceptul albumului s-a ocupat Ed personal, pictand chiar el coperta!

Albumul “+” s-a vandut in peste 9 milioane de copii si a fost premiat cu numeroase discuri de Platina, in Marea Britanie numarul discurilor a fost de 9!

Albumul ce a urmat, “x”, a devenit unul dintre cele mai semnificative lansari ale mileniului, si s-a transformat in cel mai bine vandut album din Marea Britanie in 2014, castigand in acelasi timp si titlul de cel mai bine vandut album din toate timpurile conform Official Chart Company, strangand peste 3,5 miliarde de streamuri.

Acestea fiind spuse, nu-mi ramane decat sa-l felicit pe Ed Sheeran si sa-i urez mult succes in continuare. Sunteti de acord cu mine?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *