Dupa colaborarea cu F.Charm, Serena lanseaza noul single "A mi lado"
2016-10-05 20:49:00

Serena se bucura de un succes neasteptat, datorita reusitelor din ultima perioada a pieselor lansate. Cele mai recente single-uri “Persia ” si ” Jambalya ” se bucura de un succes international cucerind radiourile din Turcia, Polonia, Bulgaria si Albania .

Dupa succesul avut cu piesa “Cupidon” in colaborare cu F.Charm , Serena a lansat noul single “A mi lado”, produsa de Lanoy Production.

“Muzica este magie, fara muzica, viata ar fi o greseala. Unii aleg sa o produca, altii o asculta. Eu am ales sa-mi dezvolt cea mai mare pasiune din ea. E minunat sa faci ceea ce iubesti cel mai mult, de aceea majoritatea timpului o petrec la studio. Povestea piesei ‘a mi lado’ este foarte interesanta si as vrea sa o impartasesc cu toata lumea. Imi doream din tot sufletul o piesa cu ritmuri si influente latino, asa ca prietenii si colegii mei din studio mi-au sarit in ajutor imediat. Flavius a inceput productia piesei, cu multa munca am ajuns la un rezultat care trebuia doar putin slefuit, Lucas Dario Molina Perez a scris versurile minunate ale piesei, construind un mesaj puternic si sensibil. Vreau sa multumesc pe aceasta cale Lanoy Production pentru munca, ambitie si interesul acordat si multumesc tuturor celor care m-au sprijinit in realizarea acestui single. Imi doresc din tot sufletul ca ‘a mi lado’ sa se bucure de aprecierea voastra, la fel cum ‘Cupidon’ colaborarea mea cu F. Charm a avut parte de asta. Urmeaza proiecte noi si interesante care vor iesi la lumina in scurt timp”, declara Serena.

Are 20 de ani si a devenit cunoscuta publicului larg in urma cu un an atunci cand a fost invitata sa cante live, asa cum obisnuia sa cante la ea „in sufragerie”, in emisiunea „Morning Zu” prezentata de Mihai Morar si Daniel Buzdugan. Serena, pe numele ei real Diana Serban, spune ca unica ei pasiune este muzica, caruia ii dedica cea mai mare parte din timpul ei.

Asadar, haideti sa urmarim impreuna videoclipul noului single al frumoasei Serena, “A mi lado”, apoi va astept cu impresii. Enjoy!

https://www.youtube.com/watch?v=PkP1AYhOM0k

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *