Două spectacole sold-out într-o singură lună: “La cererea publicului” cu Badea, Bordea și Micutzu

0
shares
Be First to Share ->
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon
+

Într-o țară în care umorul capătă tot mai multe fațete, care mai de care mai nefericite, iată că 3 maeștri ai acestei arte, Badea, Bordea și Micutzu, în deschidere cu Mocanu, Cortea și Bucălae, arată încă o dată că autenticitatea și talentul mai au o șansă.

Asistăm astfel, în aceste zile, la un moment memorabil în istoria stand-up-ului din România, întrucât biletele pentru spectacolul “La cererea publicului” de la Sala Palatului, care îi are protagoniști pe Dan Badea, Cătălin Bordea și pe Cosmin Nedelcu (Micutzu) s-au epuizat din nou.

Primul show, cel din data de 31 octombrie 2017, s-a vândut în întregime în doar câteva zile, așa că băieții s-au hotărât să mai facă un spectacol, chiar a doua zi, pe 1 noiembrie. În felul acesta, paradoxal, ironia din titlu s-a transformat în realitate, iar “La cererea publicului” a devenit sintagma lor preferată.

Prin urmare, vestea că peste 8 mii de oameni au cumpărat bilete pentru a le asculta glumele noi, inspirate din viețile lor, i-a luat și pe ei prin surprindere.

Cei 3 comedianți vin în premieră în această formulă la Sala Palatului, într-un spectacol de peste două ore, cu glume noi, inspirate din poveștile lor de viață, dar și ale personajelor din viețile lor.

Așadar, acestea fiind spuse, vă invit cu mare drag să mergem împreună la spectacolul “La cererea publicului”, apoi vă aștept cu impresiile voastre. Enjoy!

{focus_keyword} Două spectacole sold-out într-o singură lună: "La cererea publicului" cu Badea, Bordea și Micutzu soldout Badea Bordea Micutzu

Comentarii