Două concerte de muzică clasică va întâmpină în perioada Sărbătorilor! Vezi ce poți face pe 16 și 17 Decembrie!
2019-11-28 19:06:19

Pe 16 și 17 Decembrie, Sala Palatului va găzdui două evenimente dedicate muzicii clasice, pentru a ne introduce mai rapid în atmosfera sărbătorilor. Astfel, pe 16 Decembrie sunteți așteptați la Walzing Vienna Winter Gala, iar pe 17 Decembrie la Imperial Christmas Gala II – Schoenbrunn Palace Orchestra Vienna.

Walzing Vienna Winter Gala

Concert somptuos în compania orchestrei “VIRTUOZII JOHANN STRAUSS”, un eveniment de primă clasă ce va avea loc pe 16 decembrie 2019, la Sala Palatului din București, cu începere de la ora 19.00, sub egidă “WALZING VIENNA WINTER GALA”, aflată la prima sa ediție în acest an!

Valsul vienez este unul dintre cele mai cunoscute și apreciate tipuri de dans din întreaga lume, fiind și cel mai vechi dintre dansurile de bal contemporane. Compozitorii Joahnn Staruss, tatăl, și Johann Strauss, fiul, au fost printre promotorii valsului vienez iar pe acordurile celor mai cunoscute și iubite compoziții, spectatorii români se vor bucura de apropierea sărbătorii magice a Crăciunului.

Imperial Christmas Gala II – Schoenbrunn Palace Orchestra Vienna

IMPERIAL CHRISTMAS GALA pășește cu măiestrie către ediția cu numărul II iar celebra SCHOENBRUNN PALACE ORCHESTRA VIENNA, formată din 25 de muzicieni de top, va oferi strălucire și candoare serii de 17 DECEMBRIE, LA SALA PALATULUI, începând cu ora 19.00!

De-a pururea noul și splendidul spectacol de muzică clasică devine încă o dată întâmpinarea imperială și luminoasă a Sărbătorilor de iarnă pentru toți cei dragi!

Dirijorul concertului va fi deja cunoscutul David Scarr, iar îndrăgita soprană Simona Eisinger se reîntoarce pe scena Sălii Palatului pentru a bucura audiența cu al său glas cu totul deosebit.

Vă invit cu drag!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *