Dorian Popa lanseaza single-ul si videoclipul „Buze“, feat. What’s UP!
2016-04-26 18:27:26

Dorian Popa lanseaza single-ul si videoclipul „Buze“, in colaborare cu What’s UP. Noua piesa, cu titlu atat de senzual, promite sa starneasca emotii intense pe ringul de dans si sa puna pe jar toata… armata de fane a celor 2 artisti.

Noul single, „Buze“, este compus de catre Matteo in studioul Mattman Music, iar textul este scris de catre What’s UP, Dorian Popa si Alama. Videoclipul de imagine este regizat de Bogdan Paun si Alexandru Muresan.

Conceptul videoclipului este nou pe piata muzicala romaneasca: setup-ul minimalist si gandit in culori electrice, scenografia futurista si aerul summerish pastreaza toate aceeasi tema – o pereche de „Buze“ misterioase si, totodata, extrem de ispititoare.

„Dupa sapte luni de munca intensa la acest proiect, ne-am declarat, in sfarsit, multumiti de cum suna piesa, iar asteptarile mele sunt destul de mari“, declara Dorian entuziasmat despre noul single si videoclip „Buze“ featuring What’s UP.

Asadar, cu toate ca piesa a trecut in studio prin mai multe schimbari de-a lungul timpului, Dorian spune ca abia atunci cand colaborarea alaturi de What’s UP a fost certa, intreaga echipa a stiut ca a obtinut forma finala a single-ului. „Ma incanta foarte mult featuring-ul cu What’s UP, pentru ca il respect ca artist si ma simt onorat“, adauga Dorian.

“Sunt foarte fericit ca lansez o piesa in colaborare cu prietenul meu Dorian Popa pentru ca am foarte multa incredere in el ca artist. Tot ce imi doresc este ca aceasta piesa sa va ramana pe #Buze” a declarat What’s Up.
Pe platourile de filmare ale videoclipului pentru noul single „Buze“, artistii au fost insotiti de o echipa la fel de talentata care le-a asigurat styling-ul din clip. Astfel, Adonis Enache a fost responsabil de hairstyle, Diana Ionescu de make-up, iar tinutele au fost asigurate de www.dorianpopashop.ro.
Single-ul “Buze” este o coproductie MediaPro Music si Cat Music.

Va invit cu drag sa urmariti videoclipul noului single, “Buze”, al lui Dorian Popa feat. What’s Up, apoi va astept cu impresii. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *