Don Diablo și Jessie J lansează videoclipul piesei „Brave”

0
shares
Be First to Share ->
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon
+

Don Diablo și Jessie J ne aduc vești bune și ne oferă un material video emoționant pentru noua lor piesă, „Brave”.

Videoclipul este regizat de către Patrick van der Wal și urmărește povestea unei iubiri umbrite de pierdere, care, în loc să distrugă orice resort emoțional, întărește și aduce speranță și încredere în propriile forțe.

„Brave” reprezintă prima colaborare dintre Jessie J, superstarul cunoscut pentru hit-uri precum „Domino” sau „Bang Bang”, și renumitul DJ, Don Diablo.

„Brave” pare a integra rețeta piesei perfecte – prin combinarea vocii angelice a cântăreței britanice și ritmul molipsitor întreținut de Don Diablo.

„Câteodată ai nevoie de un impuls pentru a arăta mai mult curaj în viață și, mai mult, vei avea nevoie de acest curaj pentru a găsi puterea de a-ți urmări visul sau de a lupta pentru ceea ce crezi cu adevărat. Mi-am dorit mereu să lucrez cu Jessie, dar am știut că aceasta colaborează rar cu alți artiști. Chiar nu mi-am putut imagina pe altcineva care să ajute la valorificarea mesajului acestei piese mai bine”, explică Diablo.

„Brave” poartă cu sine un mesaj care îți va da doza necesară de încredere și pozitivism, eliminând orice obstacol din calea ta și oferindu-ți posibilitatea de a crede că imposibilul nu există.

Păreri?

Comentarii