Domnul Dani lanseaza “Femeia de ghinda”, piesa cu #6 de pe EPul lui de debut, “Razboi”

0
shares
Be First to Share ->
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon
+

“Femeia de ghinda” este o piesa de dragoste despre o femeie pe care ai cunoscut-o doar in vis…sau in cărți” – Domnul Dani

“Am vrut sa fac un material usor diferit de ceea ce fac in mod obisnuit cu trupa Dl Goe. Sa experimentez cu anumite genuri muzicale. Cat despre temele abordate….ele reprezinta atat gandurile mele in aceasta perioada a vietii, cat si un exercitiu de imaginatie despre perioada in care lucrurile vor reveni la normal.” – Domnul Dani despre EP-ul “Razboi”

Dl. Dani isi imparte timpul intre doua scene: cea muzicala si cea a teatrului. A absolvit Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica in 2014, si si-a adaugat in portofoliul roluri in piese de teatru, aparitii in emisiuni si reclame TV, seriale si filme.

In 2018, Dani a participat la “Nocturn”, proiectul lui Carla’s Dreams format din o serie de clipuri despre relatii care s-au terminat prost, unul dintre clipuri strangand 30 de milioane de vizualizari pe YouTube si ajungand hit-ul primei jumatati a anului.

In 2019, Dani a fost unul din personajele principale in serialul “Profu”, adaptarea serialului german “Der Lehrer”, transmis pe PRO TV.

Tot in 2019, domnul Dani a lansat impreuna cu trupa “Dl. Goe” albumul lor de debut, “Tineri, Sambata, Dumininca”. Albumul este un concept la care trupa a contribuit alaturi de zece actori  pentru a picta o poveste despre un “Goe modern”, care si-a inghetat anul la Spiru Haret si lucreaza la Mega Image. Toate aceste evenimente au loc in ultimele 3 zile din saptamana si, la fel ca o piesa de teatru radiofonic, este prezent si un deznodamant pe care il veti afla din album. Pe langa perioada desfasurarii povestii, titlul albumului mai reprezinta  si inceputul programarii noastre de a fi liberi si tineri doar in weekend.

Pareri?

Comentarii