Dj Magnum & Dj Lion, Deea Dee si Marco, lanseaza “Azi dispar problemele”!
2016-09-22 19:38:30

A inceput toamna, au inceput hit-urile! Dj Magnum si Dj Lion impreuna cu Deea Dee, lanseaza al doilea single impreuna, intitulat “Azi dispar problemele”. Piesa este una comerciala, in limba romana, cu un sound fresh, care se incadreaza perfect ca stare si mesaj in playlistul tuturor radio-urilor romanesti si de ce nu, in cadrul oricarei petreceri din club si nu numai.

“Azi dispar problemele”, este a doua piesa lansata in aceasta formula, featuring cu Deea Dee, de catre cei doi DJ si prima, in colaborare cu Marco, un rapper foarte talentat din Bucuresti, urmand ca in scurt timp sa apara pe piata si altele, atat in colaborare cu Deea Dee, cat si impreuna cu alti artisti din tara si din strainatate.

Piesa semnata cu Sprint Music, este compusă de catre cei doi DJ originari din Iași si Vaslui, de versuri s-au ocupat Deea Dee, Marco si Rela Rox, mastering-ul a fost realizat de Alexandru Truță (Alex Tee) la Rolla 7 Production, iar artwork-ul poarta semnatura lugojeanului Catalin Cristea (Massy). Va invitam sa dati un play piesei si un share cu toti prietenii!

Asadar, va invit cu drag sa ascultam impreuna noua piesa, apoi va astept cu impresii. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *