Dirty Nano și John Trend, cei trei timișoreni de la Armada Music

0
shares
Be First to Share ->
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon
+

Proiectul Dirty Nano a lansat un nou remix, alături de John Trend. Este vorba despre un remake făcut piesei High on You, hit-ul deep house produs de către DJ-ul german Sebastien, featuring Hagedorn pe vocal. Nu vorbim despre orice fel de remix, ci despre o variantă oficială, scoasă sub label-ul The Bearded Man, ce aparține colosului Armada Music. Piesa este proaspăt urcată online, din data de 17 decembrie, pe canalul oficial al casei de discuri Armada.

Duo-ul Dirty Nano, precum și John Trend, DJ resident al clubului Epic Society și Ponton Casa Baraj Văliug, au creat magie în studioul de producție. Ei sunt responsabili pentru remix-uri foarte cool precum The Four Five Seconds Bootleg, The See You Again Bootleg și The Hello Bootleg, piese cu mult succes în clubbing-ul național, precum și internațional. Calitatea muzicii românește crește datorită acestor trei artiști, care ridică ștacheta și pun Timișoara pe harta mondială a sound-ului electronic. We’re High on Dirty Nano & John Trend!

Nimeni nu știa cine stă în spatele conceptului destinat iubitorilor deep house/indie dance și nu disco, iar secretul a fost păstrat bine pentru primii ani, de la începuturile sale din 2011. Surpriza a fost cu atât mai plăcută când fanii le-au aflat identitatea celor ce aduc atât de mult vibe pozitiv în scena electronică. Tinu Vidaicu și George Hora sunt cei doi artiști care trag sforile din spatele pseudonimului Dirty Nano și își strâng în jurul lor un cult muzical la 120 BPM. Dirty Nano reprezintă un mix între sunet și emoție, iar producțiile și live set-urile băieților sunt deopotrivă provocatoare și înduioșătoare. Este un duo care trage cu ochiul pe track și cucerește auditoriul de la primele secunde, însă remix-ul piese High on You vorbește de la sine pentru cei doi artiști.

Vă invit cu drag să ascultați Sebastien feat. Hagedorn – High on You (Dirty Nano & John Trend Remix), după care vă aștept cu impresii. Listen!

Comentarii