Denisa Moga lansează single-ul şi videoclipul "Dezinteresat"
2019-10-25 18:02:14

La o săptămână dupa ce a câştigat “Fastest Growing Artist of the Year”, la Fashion Philosophy Awards, Denisa Moga lansează single-ul “Dezinteresat”, în colaborare cu MediaPro Music. Piesa este compusă de Doddy, producţia fiind realizată de Pink Elephant, iar videoclipul este regizat de Andrei Goinea, styling-ul Denisei fiind realizat de Tara Holtea.

“Când am ajuns la Doddy la studio, mi-a arătat două piese, însa eu am simţit că “Dezinteresat” trebuie să fie a mea. Am lucrat foarte bine cu Doddy, având o chimie muzicală excelentă cu el. Filmările videoclipului au durat 11 ore şi s-a filmat pe un câmp din apropierea Bucureştiului, dar şi pe acoperişul unui bloc din Piaţa Victoriei, unde am avut parte de foarte multe peripeţii”, a declarat Denisa Moga.

Denisa Moga a debutat pe piaţa muzicală din România odată cu lansarea single-ului “Singuri”. A urmat apoi colaborarea cu Mircea Eremia pentru piesa “Toxic”, dar şi single-ul “Maker”, care a fost difuzat în Ucraina, Rusia si Germania. Acum, frumoasa artistă, originară din Sebeş, este studentă în anul I la Universitatea Romano-Americana.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *