Deepcentral lanseaza un nou single, "Dependent"
2016-12-09 23:29:05

Doru Todorut si George Calin ne surprind in aceasta iarna cu un nou single. Dupa ce au ocupat mai multe saptamani la rand prima pozittie in Top 10 cu piesa “Gura ta”, in colaborare cu Delia si dupa succesul piesei “Unde esti”, alaturi de Loredana Groza, baietii de la Deepcentral revin in atentia noastra cu o noua piesa – “Dependent”.

“Dependent” este o piesa cu un mesaj profund si o stare ce ne aduce in prim plan sentimente de dragoste si de regret. Povestea pe care cei de la Deepcentral o prezinta este una pe care fiecare dintre noi a trait-o la un moment dat. Sound-ul piesei este unul foarte cool si fresh, asa cum ne-au obisnuit baietii de fiecare data.

“Este o piesa la care tinem si in care credem foarte mult. Mai devreme sau mai tarziu toti ne lovim de momentul in care ne simtim dependenti de cineva. Este o piesa in care amandoi am pus suflet si ne dorim ca mesajul ei sa ajunga la cati mai multi ascultatori” , spune George Calin.

“Așa cum probabil v-ați dat seama din piesele anterioare, noi combinăm stări diferite din viață și le transpunem în melodii: energie cu sensibilitate, suferință cu optimism, dragoste cu îndoială, dor cu ură. Acum ne-am oprit la o altă stare: dependența. Și chiar vă invit să reflectați la următoarele întrebări: oare dragostea este o dependență? Dacă da, e bine sau nu? Dacă da, e mai puternică decât alte dependențe? . Dacă nu, care e granița dintre dragoste și dependența față de o persoană?”, declara Doru Todorut.

Piesa “Dependent” este compusa si produsa de cei doi artisti, in studioul HitCentral si este inspirata din propriile trairi. Fiecare dintre cei doi componenti ai trupei Deepcentral au contribuit cu idei, sentimente si experiente personale pentru a ne putea bucura de aceasta piesa si pentru ca mesajul ei sensibil sa ajunga in inimile tuturor.

“Dincolo de latura profundă a piesei, ne bucurăm imens de lansarea ei. Așteptam de ceva vreme momentul cel mai potrivit si sunt convins ca vă veți regăsi în această stare a piesei, atât de puternică și de aparte. Abia aștept reacția voastră. Enjoy! ” spune Doru.

Așadar, acestea fiind spuse, vă invit cu mare drag să ascultăm împreună noul single semnat Deepcentral, “Dependent”, apoi vă aștept cu impresii. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *