Dean Lewis lanseaza videoclipul piesei „7 Minutes"
2019-03-07 18:12:11

Dean Lewis lanseaza videoclipul piesei „7 Minutes”, cel mai recent single al sau, care se regaseste pe albumul „A Place We Knew”, a carui lansare va avea loc pe 22 martie. Pre-comanda-l aici: https://umusic.lnk.to/APlaceWeKnewNe

Materialul video al piesei a fost regizat de Stevie Russell (Kodaline) si a fost filmat in diferite locuri din Los Angeles. Videoclipul piesei „7 Minutes” reda povestea unei despartiri dureroase prin developarea unor cadre de tip amintire, ce au rolul de a aduce explicatii si de a gasi motivele din spatele separarii.

„Stevie a regizat unele dintre videoclipurile mele preferate. Este una dintre persoanele cu care am vrut sa colaborez neaparat. A fost o experienta fantastica si simt ca videoclipul reda intocmai ideea piesei”, declara Dean Lewis.

„7 Minutes” a luat nastere intr-un taxi londonez, in urma unei neintelegeri cu o fata. Multi artisti au explorat motivul pierderii iubirii, dar putini au scris despre acele prime cateva momente de durere, despre momentul in care simti ca lumea si-a pierdut gravitatia si sensul totodata.

Single-ul „7 Minutes” a inregistrat peste 40 de milioane de ascultari in doar 4 saptamani si este certificat cu disc de aur in Australia, reusind sa se claseze pe prima pozitie in topul TMN Hottest 100 Airplay. Impreuna cu hit-urile „Be Alright” – 715 milioane de ascultari, 6 discuri de platina, #1 in topul Shazam din USA – si „Waves” (5 discuri de platina), „7 Minutes” se va regasi pe albumul de debut al lui Dean, „A Place We Knew”, produs in colaborare cu Edd Holloway & Nick Atkinson, John Castle, Dann Hume si Dylan Nash.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *