De zece ani, El Comandante face party din viata ta!
2015-10-14 21:26:07

Afis principal

Iarna lui 2005 a fost una agitata pentru El Comandante, care s-a inarmat cu multa buna dispozitie si a pornit la atac pe piata cluburilor, propunandu-si sa cucereasca usor, dar sigur, teritorii din Bucuresti, cat si din Constanta.

Daca intreaga poveste a inceput la malul marii, El Comandante a devenit in scurt timp unul dintre liderii de temut de catre competitia din Bucuresti, unde in prezent sunt 3 cluburi care strang laolalta soldati ce militeaza pentru muzica buna: El Grande Comandante, El Comandante Junior si El Dictador, la care se adauga El Comandante din Constanta si din Navodari.

Cu o expansiune nemaintalnita si cu un playlist dotat cu hituri nemuritoare, El Comandante isi indeamna de zece ani oamenii la distractie pana in zori.

Si cum toamna se numara luptele nonconformiste, dedicate oamenilor liberi si expansivi, El Comandante isi invita sustinatorii sa se dezlantuie in lunile octombrie si noiembrie la evenimentele tematice din toate cele cinci cluburi.

Dupa cum ii spune si numele, El Grande Comandante si-a format in cei opt ani de existenta cea mai mare armata, dotata cu distractie si muzica buna incepand de miercuri pana duminica.

El Comandante Junior, fratele mai mic, nu se lasa mai prejos, mai ales ca e situat in buricul targului si atrage sute de straini curiosi sa simta pe propria piele cum e sa duci o batalie romaneasca, fiind atacat cu multe shot-uri.

Din urma vine grabit si insetat El Dictador, care este de altfel si singurul club muzeu dedicat dictaturii, unde decorul sumbru atrage parca si mai mult oamenii sa paseasca dincolo de usile metalice.
El Comandante din Constanta, cunoscut pentru sentimentul de libertate pe care il ofera, cucereste inimile celor care isi doresc sa petreaca pana la rasarit.

Bataliile viitoare se lasa cu tombole si premii surpriza, cat si cu nenumarate oferte, care vor fi anuntate pe paginile de Facebook ale cluburilor.

El Comandante Grande: https://www.facebook.com/El-Comandante-Grande-212675938797847/timeline/
El Comandante Junior: https://www.facebook.com/ElComandanteJunior?fref=ts
El Dictador: https://www.facebook.com/ElDictador.ro?fref=ts
El Comandante Constanta: https://www.facebook.com/ElComandanteConstanta?fref=ts

Merita sa va faceti prezenta aici! Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *