De Dragobete, spunem un sincer "Te Amo" fiecărui român plecat din țară
2021-02-24 20:26:39

Distanța de casă devine parcă și mai apăsătoare în momentul în care avem sărbători de care obișnuiam să ne bucurăm cu toții atunci când eram în țară. Într-o perioadă grea, cu pandemie la nivel global, credem că este cu atât mai necesar să ne îndreptăm atenția către românii plecați din țară, să le scriem mai des și să le lăsăm câte un gând bun chiar și în piesele noastre.

“Amo”, piesa interpretată de către NOSFE și Serena, a fost creată tocmai din această dorință – de a nu uita sacrificiile pe care le fac cei care au decis să plece din România pentru a avea un trai mai bun. Printre multe amintiri și doruri nespuse, refrenul din “Amo” poate fi exact declarația de iubire pe care poate nu ai avut niciodată curaj să le-o spui celor dragi: Te Amo, inimă, ascult-o bine / Bate numai pentru tine / Atât de tare / Se aude de departe.

Amo este piesa aia de suflet, pe care fiecare artist și-o dorește. Piesa în care se regăsește fiecare tată care a muncit peste hotare, fiecare mamă și soție, care a avut grijă de casă și de copii, și mai ales, fiecare copil care a avut părinții plecați la muncă. Mă bucur că am avut această inspirație, alături de Serena, și vă transmit toată dragostea mea de tată și soț. Sper ca dorul de casă să nu câștige într-un mod negativ și să nu ajungă nimeni, niciodată, în ipostaza de la finalul clipului. Vă pupă UNCHIU!”, spune NOSFE.

Amo este acea piesa pe care o ascultă în special cei care sunt plecați departe de casă, cât și cei care le duc dorul… și nu numai. Împreună cu NOSFE am încercat să punem în versuri situația tristă prin care trec foarte multe familii, cei mai afectați fiind in general copiii. Sperăm din suflet sa ajungă la inimile voastre! Vă AMO si vă mulțumesc pentru toata susținerea!”, adaugă Serena.

NOSFE și-a făcut simțită prezența preponderent cu SATRA B.E.N.Z. – cei care au adus stilul de muzică trap īn Romania. Cifrele acestui fenomen au fost doar īnceputul a ce avea să urmeze din punct de vedere al vizualizărilor. Lansată īn 2016, Șatra se īntoarce a avut 16.000.000 de views pe YouTube, vreme īn care din ce īn ce mai mulți au fost influențați și au avut curaj să īși īnceapă o carieră īn trap. Preponderent proiectată ca un outlaw al industriei, trupa fost rampa de lansare prin care artiștii au lansat individual și proiectele personale.

Piesele cu care NOSFE s-a auzit pe radio au fost File De Poveste (feat Raluca), Lamare si Brasil. Artistul a cochetat cu zona mainstream īncă de la Condimente, īn featuring cu Ruby, care a strāns 74.000.000 de vizualizări, succes care a determinat și un cooking show prezent pe platforma lui de YouTube. A adus īn trap acel vibe cu iz latino, imagine păstrată și conturată īn următorul hit, DAI, cu aproape 7.000.000 de vizionări.

Serena și-a descoperit pasiunea pentru muzică încă de la 14 ani, când a început să încarce coveruri pe YouTube. Vocea ei unică a fost repede remarcată de către diverși producători, ceea ce i-a asigurat colaborări cu dj cunoscuți, atât în spațiul autohton, cât și la nivel internațional –  Emil Lassaria sau LLP (Persia). A debutat cu Safari, care a avut succes peste noapte în Europa Centrală și de Est. Safari a intrat în Top 10 Shazam în țări precum Turcia, India, Iraq, Kazahstan, Azerbaijan, adunând peste 149 de milioane de vizualizări pe YouTube și peste 27 de milioane de audiții pe platformele de streaming.

Serena se bucură de peste jumătate de milion de ascultători lunar pe Spotify.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *