David Guetta, Martin Garrix & Brooks – Like I Do

0
shares
Be First to Share ->
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon
+

In timp ce “So Far Away” este inca in plina ascensiune, David Guetta si Martin Garrix colaboreaza din nou pentru “Like I Do”, de data aceasta si cu Brooks. Piesa este compusa dintr-un amestec de progressive house cu pop, alaturi de o linie vocala impresionanta. Ambii DJ au pus piesa in timpul spectacolelor din intreaga lume in ultimele saptamani, iar de astazi este disponibila pe toate serviciile de streaming.

Este stiut faptul ca David si Martin sunt foarte buni prieteni si le place foarte mult sa lucreze impreuna. Iată ce au spus despre “Like I Do”.

David Guetta: “Când am intrat in studio, lucrasem deja pe mai multe piese impreuna. Dupa ce am vazut cat de bine primita a fost “So Far Away”, am hotarat ca vom lansa imediat inca o piesa.”

Martin Garrix: “David este o legenda. Il respect foarte mult ca artist si sunt foarte fericit ca am reusit sa lansam o alta melodie alaturi de uimitorii Brooks, cu care am mai colaborat.”

Colaborarea anterioară, “So Far Away”, a ajuns pe #18 in topurile Spotify si pe #21 in iTunes si a strans milioane de streamuri, precum si peste 58 de milioane de vizualizari la videoclipul oficial. Lansarea “Like I Do” este insotita de un lyric video.

Pentru David Guetta, aceasta lansare vine imediat dupa “Dirty Sexy Money” cu Afrojack, Charli XCX și French Montana, dar si recenta colaborare cu Sean Paul si Becky G pe “Mad Love”. In ianuarie, el a calatorit in toata Europa in turneul european 2018 și se pregateste de o vara plina de festivaluri, dar si de rezidenta sa la Ushuaia Ibiza.

Martin Garrix a avut un an uimitor, plin de realizari si nu are in plan sa incetineasca nici in 2018. Labelul sau STMPD RCRDS lanseaza piesa dupa piesa, iar Martin se pregateste pentru spectacole si proiecte cu adevarat speciale in acest an.

Așadar, acestea fiind spuse, vă invit cu multă plăcere să ascultăm împreună piesa “Like I Do”, după care vă aștept cu părerile voastre. Enjoy!

Comentarii