Daria Stefan lanseaza single-ul "HERE 2 STAY"
2017-06-22 19:55:38

Spunea candva George Enescu, ca “muzica porneste de la inima si se adreseaza inimilor”. Mai ales când porneste de la inima de copil…
Si nu orice fel de copil, ci unul talentat! ? ?

Asa ne-am gandit si noi cand am alcatuit prima echipa de productie muzicala din Romania, exclusiv dedicata copiilor! ?

Mai exact, sunete moderne, personal branding, multa veselie si desigur, talent!

Nu ne credeti? Va putem dovedi cu multa PASIUNE!

O PASIUNE incredibila pentru tot ce inseamna muzica. Si inca de la varsta de 6 anisori…
Este vorba despre Daria Stefan, o mica mare artista, care si-a ales singura drumul in viata atunci cand la 6 ani, spre uimirea parintilor care nu o auzisera niciodata cantand, le-a spus ferm:

“Eu muzica vreau sa fac!”

Acum este eleva la Scoala de Arta Bucuresti – Sectia Canto, Anul III, clasa Dnei Viorela Filip, iar pasiunea pentru muzica a ramas la fel de aprinsa.

Desi abia a implinit 13 ani, Daria se poate lauda cu o activitate muzicala intensa: de la participarea la concursuri si festivaluri, emisiuni si show-uri TV, aici amintind de cele doua participari consecutive la Next Star, pana la difuzarea pieselor ei la posturi de radio din strainatate (USA, UK, Irlanda, Germania, Italia, Africa de Sud), si de asemenea in cadrul a doua spectacole sustinute in luna mai la New York.

Se pare ca acesta este doar inceputul, mica artista urmand sa se reintoarca in Statele Unite in iarna, pentru un proiect muzical mult mai amplu.

“Intotdeauna au contat trei lucruri in viata mea: Dumnezeu, familia si muzica.

Am crescut într-o familie care iubește muzica, si m-am format ascultand si dezvoltand o atractie pentru tot ceea ce inseamna muzica, motiv pentru care a mai lipsit doar un pas pentru a pune pasiunea in practica.”

Noul single al Dariei – “Here 2 Stay”, se vrea o schimbare de stil, o noua abordare muzicala, o piesa fresh, de vara, cu un sound actual si antrenant.

Intentia Dariei este sa surprinda tanara generatie pe care vrea sa si-o faca partenera in calatoria muzicala ce va urma.

Daca la 6 ani spunea “…muzica vreau sa fac…”, astazi spune: “Aici vreau sa raman! / Here 2 Stay!”, “muzica este cea care ma defineste …”; o declaratie, un crez, o convingere.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa urmarim impreuna videoclipul piesei “Here 2 Stay”, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *