DaniLeigh și G-Easy lansează piesa „Cravin"
2019-10-23 17:06:55

DaniLeigh colaborează cu rapper-ul G-Easy și lansează „Cravin”, o piesă hipnotică, care ridică alarmant mercurul în termometre, risipește orice urmă de aer polar și dă peste cap cronologia acestei toamne.

„Cravin” ne setează automat corpurile să se unduiască pe cele mai senzuale ritmuri auzite în ultima perioadă și ne oferă șansa de a extinde orizonturile semantice și senzoriale, definite până acum de termenul „dorință”.
Originară din partea sudică a Floridei, DaniLeigh (23 de ani) poartă muzica în sânge. În adolescență, aceasta a înregistrat și încărcat pe YouTube cover-uri ale unor piese cunoscute, precum „So Beautiful” de la Musiq Soulchild.

„Am fost foarte timidă, iar acest lucru m-a oprit din a conștientiza că sunetul vocii mele este unul unic”, declară acum DaniLeigh.
Pe lângă vocea incredibilă și stilul inconfundabil, DaniLeigh are o legătură specială și cu dansul – „Obișnuiam să dansez în videoclipuri, reclame, orice. Acest lucru m-a ajutat să întâlnesc mulți producători și să-mi creez anumite legături.”

„Cravin”, feat. G-Eazy, succedă lansarea remix-ului piesei „Easy” de la Chris Brown și succesul înregistrat de albumul „The Plan” (2018).

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *