"Daniella" este nr.1 in noua piesa de la Cliff Kido
2016-06-23 18:43:03

Cliff Kido, pe numele sau real Bogdan Lonean, si-a inceput cariera muzicala in 2004 alaturi de trupa Personal, in Cluj-Napoca. Stilul de muzica pe care il abordeaza este Hip Hop cu usoare influente de reggae, R&B, trap, pop si electro.

Astazi, Cliff lanseaza o noua piesa “Daniella”, care are un ritm si refren catchy, si va fi fredonata indelung dupa ultimul acord.

Alaturi de “Personal” dar si solo a colaborat cu diversi artisti precum: Tudor Sisu (La Familia), Camuflaj, Vescan, Cabron, Peter Zaad, Magic Juice, George Hora, Dj Wicked si multii altii.

Artistul este un fan inrait al orasului natal, Cluj-Napoca si in 2016 l-a pus in prim plan prin piesele “Orasu-i Criminal” si “Hai Sa Vezi Orasul” produsa de GUSH.

Despre piesa, Cliff Kido declara: “Proiectul s-a nascut cat se poate de natural. Este o poveste de dragoste care are un final fericit si unde am vrut sa aratam faptul ca acolo unde exista iubire este posibil sa iti depasesti conditia evoluand la un alt nivel de intelegere si acceptare. Desi protagonistii se iubesc, nu sunt capabili sa pastreze intacta aceasta relatie, si trec prin mai multe momente confuze. Intr-un final, reusesc sa se sincronizeze si sa treaca peste orgoliu si neintelegeri.

Sper ca publicul sa se regaseasca si sa rezoneze cu mesajul pe care il transmite atat piesa cat si videoclipul si sa inteleaga faptul ca indiferent daca te cheama Daniella, Andreea, Roxana, Tudor, Andrei sau Mihai, protagonistii in aceasta poveste sunt doar niste personaje care isi joaca rolul iar scenariul acesta este autentic si se poate intalni si in viata altora de cuplu.”

Acestea fiind spuse, va invit cu mare placere sa urmarim impreuna clipul noului single semnat Cliff Kido & Johnny King, “Daniella”, apoi va astept cu impresii. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *