“Dancing On A Knife”, împreună cu Anonic și Jess Hayes

Anonic revine împreună cu Jess Hayes cu „Dancing On A Knife”, o piesă ideală cu care să îți începi ziua sau de la care să preiei o doză de extra energie la finalul programului de la birou.

Good vibes, voce incredibil de carismatică, ritm perfect și potrivit pentru un început superb de primăvară – acestea sunt doar câteva dintre atributele care caracterizează noua piesă a artiștilor. Dancing On A Knife te ajută să îți începi ziua cu un boost de vitalitate și pozitivitate. Până la urmă, noi credem că totul constă în atitudine, iar această piesă îți va oferi acel gram de curaj de care ai nevoie pentru a cuceri lumea.

Jess Hayes este o cântăreață din Londra, care se distinge mai ales prin vocea sa puternică. A fost crescută pe muzica rock și blues de către părinții ei, care au propria trupa. Pe parcusul copilăriei, Jess a mers cât de mult a putut la concertele părinților săi și pe măsură ce creștea, și-a dat seama că exact asta își dorește să realizeze în viață – să creeze muzică. Artista are o voință de fier și exersează constant. Și-a descoperit pasiunea pentru muzica dance atunci când a început să lucreze cu binecunoscutul producător și compozitor Rob Davis. Jess Hayes creează un sunet unic și armonios, împletindu-și dragostea atât pentru muzica rock și blues cât și pentru muzica soul și pop. Artista are peste 28.000 de ascultatori lunari pe Spotify.

Rob Davis este omul din spatele proiectului Anonic. Este producător muzical, compozitor și chitarist câștigător al premiilor Grammy și Ivor Novello. Creează muzică electronică, pop, dance și colaborează constant cu artiști iubiți și talentați precum Kylie Minogue, Sophie Ellis-Bexter, Louise Golbey, Samantha Cole. Rob Davis, alias Anonic, a fost membru fondator al celebrei trupe glam rock Mud, din anii 1960 și 1970, unde nu a îndeplinit doar rolul de chitarist principal, ci a și compus multe dintre piesele trupei îndrăgite a secolului trecut.

Păreri?

Comentarii