Dael Damsa lanseaza “On a Saturday”

0
shares
Be First to Share ->
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon
+

Dael Damsa lanseaza primul single din cariera solo, dupa colaborarile cu Deepside Deejays “Sing it back” si “Maybe Tonight”. Piesa se numeste “On a Saturday” si prezinta unul dintre momentele traite de artist si probabil si de multi dintre noi, in care doi indragostiti simt ca ajung la finalul relatiei lor, desi sunt inca impreuna.

Single-ul este compus si produs de Dael Damsa si Silviu Paduraru (Deepside Deejays), in studiourile Metropolitan Records.

Videoclipul incendiar este filmat in regia lui Florin Danilov si montat si editat de Andrei Leonte. Simboluri, sentimente si doi oameni intre care singura legatura a ramas amintirea unei povesti frumoase este portretizata de Dael Damsa si modelul Delia Tudose.

“On a Saturday” este doar inceputul in cariera artistului Dael Damsa, care promite a fi un artist de succes in industria muzicala romaneasca.

Acestea fiind spuse, va invit cu multa placere sa urmarim impreuna clipul single-ului “On a Saturday”, dupa care va astept cu parerile voastre. Enjoy!

Comentarii