Cum va fi anul 2018 pentru cei din Zodia Balanță! Vești bune financiare…
2018-07-10 15:54:27

Vești bune financiare pentru tine anul 2018 are, Jupiter ți-a părăsit semnul în Octombrie 2017, iar acum se află în a doua ta casă, cea financiară, deci așteaptă-te la o elevare financiară, la o avansare poate la locul de muncă, o mărire salarială sau un al doilea venit.

Este momentul ideal pentru a vinde sau a investi, poți prinde un moment prielnic pe piață și să ieși în final mult mai bine decât te așteptai.

Poți face ordine în finanțele tale, poți căuta noi metode de a-ți multiplica banii și de a-i pune la treabă pentru tine, așa că fii atent la orice posibilitate de investiție. Atenție însă la cheltuielile exagerate, deoarece Jupiter extinde orice atinge, deci poți fi tentat să te întinzi mai mult decât îți este plapuma, așa că axează-te pe bani, dar cu atenția cuvenită.

Lordul karmei, Saturn, te ajută și el într-o anumită măsură, fiind în casa imobiliarelor, a patra ta casă, deci te îndeamnă să faci investiții sau vânzări de imobile, terenuri și orice alte bunuri de valoare mare.

Investițiile în propria casă sunt și ele la mare căutare anul acesta, deci vezi unde ai de reparat niște probleme, ce modernizări te gândești de ceva ani să le faci și pune-te pe treabă, nu va mai fi un an atât de benefic decât în 2020. Saturnul în casa familiei îți poate aduce diferite probleme cu părinții, relația poate să se răcească și ei îți vor oferi niște lecții mai mult sau mai puțin neplăcute.

Probleme nerezolvate din copilărie pot ieși acum la suprafață și moștenirile pot fi o temă întâlnită în 2018 pentru tine.

Se pare că pentru Balanțe accentul este clar pus pe valorile materiale, bani, bunuri și moșteniri, deoarece și Uranus va pătrunde în casa a opta, casă a moștenirilor, de aceea multe Balanțe anul acesta vor avea de făcut succesiuni, vor achiziționa imobile sau vor investi bani frumoși.

Te poți hotărî pe moment să iei un credit, pentru a te susține în demersurile tale investiționale, sau poți cere ajutor financiar celor din jur. Fii atent și la taxe și impozite, deoarece poți uita să achiți unele obligații financiare și să te trezești că ai și penalități de plată, pe lângă cheltuielile normale.

Eclipsele te vor face mai atent la modul în care investeșți banii, îți vei observa riscul la care te expui în cheltuirea banilor și vei lua măsurile necesare pentru a te responsabiliza mai mult pe acest palier.

Vei caută în același timp să investești mai mult în tine și în ceea ce-ți face plăcere, în pasiunile si hobby-urile tale, vei căuta să te pui pe tine pe primul loc, deoarece vei înțelege că doar investind în tine poți investi mai departe în alte direcții.

Eclipsa din Iulie, din Rac, îți va atinge sectorul carierei și al statutului social, ceea ce te va impulsiona să cauți să crești în domeniul în care activezi, să te ridici pe scara socială și să îți fie răsplătită munca pe măsură.

Nu vei mai accepta orice ți se propune, vei dori să arăți ce poți, vei fi capabil să faci ceea ce ți se cere și vei cere să fii și răsplătit pe măsură, ceea ce este foarte posibil să se și materializeze, este momentul cel mai bun în jurul datei de 13 Iulie să ceri o mărire, să ceri o poziție mai bună și să-ți pui la treabă calitățile, inclusiv calitățile de lider, iar șefii tăi să fie surprinși pe măsură.

Avem un eveniment destul de rar și intens, numit Trigon Regal, care înseamnă formarea unui triunghi perfect pe cele trei semne de pământ. Pentru tine, sfârșitul lunii August va fi o perioadă de analizare a vieții tale private, o privire aruncată asupra lucrurilor care ți le doreșți din străfundurile tale, dar nu ai reușit până acum să le manifești.

Acum ți se oferă șansa de a aduce în lumea fizică ceea ce credeai că nu se poate vedea cu ochiul liber, poți să îți scoți pasiunile la suprafață și să începi să le trăiești, poți trăi fanteziile tale cele mai adânci sau pur și simplu să-ți lași imaginația să curgă, iar din această imaginație să ajungi la ceva practic, la a manifesta acea imaginație în lumea fizică.

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *