Cristina Spatar lanseaza single-ul si videoclipul "Marbella"
2015-07-23 13:59:14

poză 4

Cristina Spatar ne invita in locul in care uitam de griji si ne bucuram de soare, Marbella – “una aventura muy sensual”.

Single-ul “Marbella” este compus de catre Chris Mayer si Adi Cristescu, iar videoclipul este regizat de catre Petre Nastase si a fost filmat pe parcursul unei zile in mai multe locatii; intr-un club din Bucuresti, la Snagov, dar si in aer, la inaltime, intr-un elicopter pus la dispozitie de Scoala Romana de Aviatie Civila.

“Este o piesa de vara, ritmata si usor de retinut. La clip am colaborat cu o echipa minunata, coordonata de catre Petre Nastase, iar rezultatul ne-a depasit tuturor asteptarile”, a declarat Cristina.

La filmarile videoclipului, alaturi de Cristina, au fost sotul sau, Alin Ionescu, care s-a implicat in procesul de productie, dar si designer-ul Catalin Botezatu. Look-ul Cristinei a fost completat de tinutele elegante marca Athena Philip, make-up-ul a fost realizat de catre Ema Uta, iar hair-styling-ul de catre Livia Berceanu.

Va invit sa urmariti materialul video al noului single al indragitei Cristina Spatar, “Marbella”, dupa care va astept cu pareri. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *