Cosy si Bianca lanseaza single-ul si videoclipul “Evident”
2016-01-21 15:00:21

Mango Music si MediaPro Music aduc in atentia publicului un nou single al lui Cosy in colaborare cu Bianca, “Evident”, piesa ce este lansata direct cu un videoclip interesant.

“Evident” este o piesa prin intermediul careia ti se incalzeste sufletul, avand un mesaj bine definit, si anume faptul ca, din intamplare, dintr-un “accident”, te poti indragosti si iti poti intalni sufletul pereche. Iubirea adevarata vine atunci cand te astepti cel mai putin si cu timpul devine de neinvins.

“Suntem convinsi ca multe cupluri se vor regasi in aceasta melodie si isi vor aduce aminte de inceputul lucrurilor frumoase pe care le-au cladit impreuna.”, declara Cosy si Bianca.

Bianca, in varsta de 18 ani, si-a dorit foarte mult sa ajunga mai aproape de pasiunea ei, muzica, si iata ca de un an este artista casei de productie Mango Records. In vara anului trecut si-a lansat primul single, “Trofeul din vitrina” si in prezent lucreaza la cel de-al doilea single.

Insa pana atunci, artista a realizat un featuring cu rapperul Cosy pentru noul lui single, “Evident”, despre care a declarat: “Ce pot sa spun, piesa m-a captivat de la inceput pentru ca are o sensibilitate aparte, iar eu de asemenea sunt o fire sensibila si usor romantica. Ma bucur ca am fost eu cea care a intrat pe “filmul” piesei.”.

evident

“Am colaborat foarte bine cu Cosy. Niciodata nu e in pana de idei! Este un om muncitor, care stie ce vrea si cu siguranta va avea mare succes in aceasta industrie muzicala.”, a adaugat Bianca.

Iata ca la doar cateva zile de cand a lansat piesa “Treaba mea”, rapperul nu sta pe ganduri si ne incanta cu un single nou, o frumoasa piesa de dragoste prin care ne transmite inevitabil o energie foarte buna.

“Filmarile clipului au fost distractive, dar pe masura distractiei a fost si seriozitatea cu care am tratat acest clip. Scenariul videoclipului a fost gandit de Cosy si putem spune ca amandoi ne-am luat rolurile in serios. Totul a fost natural si ne-am simtit in elementul nostru.”, au continuat cei doi.

Piesa “Evident” este o productie Mango Records, semnata de Mihai Gruia si Dorian Oswin, versurile sunt scrise de catre Cosy, iar de regia clipului s-a ocupat Darius Onica.

Va invit cu mare drag sa urmarim impreuna clipul noului single al artistului underground, Cosy, “Evident”, un featuring cu frumoasa Bianca, dupa care va astept cu impresii. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *