Concert Iris - Circul Metropolitan Bucuresti - 22 Noiembrie
2019-10-28 17:32:50

Va invitam, cu mic, cu mare la concertul trupei Iris ce va avea loc la Circul Metropolitan Bucuresti, pe 22 noiembrie, ora 20:00.

“Lumea toata e un circ” este cel mai recent material discografic lansat de baietii de la trupa Iris, iar concertul va fi conturat in aceasta directie, cu ajutorul oamenilor de la circ, dar si a unor invitati surpriza ce vor performa alaturi de artisti. Proiectii video la calitate exceptionala, jocuri de lumini si sunet, plus efecte speciale realizate cu ajutorul tehnologiei de top vor fi perfect combinate cu muzica rock de calitate in cadrul concertului “Lumea toata e un circ”.
Concertul este unul conceptual care doreste sa transpuna muzical diverse sentimente firesti, traite de fiecare dintre noi de-a lungul vietii, cu ajutorul pieselor vechi si noi ale trupei Iris.

Cu o experienta de peste 44 de ani in industria muzicala, trupa Iris fondata de bateristul Nelu Dumitrescu, impreuna cu Nutu Olteanu si Emil Lechinteanu vine in atentia publicului cu un concert extraordinar ce poarta numele celui mai recent album lansat pe piata, “Lumea toata e un circ”, vineri, 22 noiembrie, ora 20:00, la Circul Metropolitan Bucuresti. Acest eveniment este organizat de Sprint Music in colaborare cu Fundatia Culturala IRIS si MediaPro Music. Totodata, acest eveniment este sprijinit de catre: Transilvania Garant, Delta Finance, EFI Garant Group si Patronatul Garantilor din Romania.
Bilete disponibile aici: https://www.iabilet.ro/bilete-concert-iris-lumea-toata-e-un-circ-46605/

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *