Concert Feli la Hard Rock Cafe pe 7 Noiembrie

0
shares
Be First to Share ->
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon
+

Pe 7 noiembrie, de la ora 21:30, te asteptam la Hard Rock Cafe la un show de zile mari cu FELI!
Feli spune despre sine că este „un satelit natural al muzicii” și nu își poate imagina un mod mai bun de a se exprima decât prin muzică. Artista a cochetat cu toate genurile muzicale, începând cu pop-rock în adolescență, când a fost atât vocea, cât şi compozitoarea trupei Aliens.

Feli s-a făcut cunoscută prin talentul etalat în cadrul emisiunii “Vocea României” unde a ajuns până în semifinale în echipa lui Marius Moga, această apariție a lansat-o în ochii producătorilor muzicali de pe piața românească.

Cântăreața a colaborat cu artiști consacrați precum Edi Schneider (Dj Phantome), Grasu XXL, Puya și Guess Who, B.U.G. Mafia, Smiley, Connect-R, Sore, Vunk, toate aceste experiențe au ajutat-o să-și definească stilul și pentru a cizela cariera solo în plină ascensiune. Muzica lui Feli astăzi, traduce în versuri și sunete sentimente pe care altfel este greu să le descriem. Feli este una dintre acele voci speciale care reușește prin piesele sale să transmită cele mai profunde emoții și trăiri.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin FanCourier oriunde in tara. Pentru grupuri mari se acorda discounturi!

Biletele au urmatoarele preturi:
– 90 de lei, cu loc VIP în fata scenei (numar limitat de bilete)
– 59 de lei, cu loc la masa, în sala
– 59 de lei, fara loc, in sala

Sunt disponibile si bilete fara loc, în picioare, la pretul de 59 de lei.

Hard Rock Cafe Bucuresti se afla în parcul Herastrau – Soseaua Kiseleff, nr. 32. Locatia dispune si de câteva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts recomandat de Magic FM.

Va invit cu drag!

{focus_keyword} Concert Feli la Hard Rock Cafe pe 7 Noiembrie d85a145b 9406 48a6 85e5 9c70e6bb6d26

Comentarii