Claudiu Dumitrache pregateste surprize pentru toata lumea
2018-04-25 19:19:16

Cantaretul Claudiu Dumitrache pregateste o noua piesa pentru aceasta vara.

Artistul mentioneaza ca este singurul proiect muzical din aceasta perioada, concentrandu-se mai mult pe dezvoltarea personala si pe evenimentele cu “Formatia Craii Damboviteni”. Pe langa acestea, Claudiu ne mai invita la un eveniment de fashion, facand parte din echipa de organizare. Evenimentul prezinta colectia “Childhood” a designer-ului Lorenzo Heel, ce va avea loc pe 5 mai de la ora 18:00, la Qreator by IQOS, in Bucuresti.

“Am ajuns sa nu mai fiu interesat de lucruri materiale, sa ma intereseze doar bunastarea celor din jur si daruirea, sa ii pot face fericiti. Nu mai poftesc la gradina nimanui si nu mai am timp de pierdut.” – marturiseste Claudiu catre redactie.

Dumy Klaw, pe vechiul sau nume de scena, si-a construit un site pe o platforma accesibila tuturor, pe care isi posteaza articole usor ironice din experientele sale precum cele de la “Bravo ai stil” si din evenimente, imagini, muzica si poezii care te pot pune pe ganduri sau emotiona. Scrierile artistului, spune el, sunt inspirate din trairile intense prin care considera ca are procese de “catharsis” si sunt scrise doar dupa miezul noptii. Stati aproape pentru surprizele si evenimentele pregatite de catre Claudiu si echipa lui in acest an.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *